A magándokihoz járás nem bonyolítja meg a terhesgondozást? Pl. Laborvizsgálatok, pecsétek stb. Kicsit még járatlan vagyok az ügyben.
Szia!
Attól függ, mit vállal az orvosod. Az enyém megcsinálta az UH vizsgálatokat, 4D UH-ot is. Nem kellett a kórházban várakoznom, így sokkal egyszerűbb volt. Persze a vérvételekre a kórházban került sor, de a dokim mindig megkapta e-mailben az eredményeket a laborból, a rendelésen pedig ideadta nyomtatva. Így azért sem kellett visszamenni a kórházba. Szóval szerintem is egyszerűbb, ha saját orvosod van.
Szia csatlakozom az elsőhöz, én végig csak magánra jártam. Csak a vérvételekre kellett elmennem meg a védőnőhöz. Az UH nem a dokim rendelőjében volt, de dolgozott magán UHlaborban, így mindig oda mentem. NSTre is csak az utolsó két alkalommal mentem a kórházba. Legközelebb is így fogom csinálni, mert én hírből se ismerem a rémségeket, amiket a kórházi rendelésekről, UHkról mesélnek mások.
Jó egészséget kívánok nektek!
Bár nem a kérdésre lesz válasz,de írják hogy az SZTK bonyolult.
Hát nekem végig ugyanabba az épületbe kellett járnom a dokihoz is,vérvételre is,ultrahangra is,védőnőhöz is és ctg-re is!!
Csak a genetikai uh. volt a kórházba:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!