Kisfiúnk lesz, és nem jutunk közös nevezőre névügyben. Nektek melyik tetszik legjobban?
Figyelt kérdés
Ezek vannak a kalapban: Milán, Noel, Máté, Levente, Botond, Olivér.
Más nevet is írhattok
2010. ápr. 4. 10:38
11/23 anonim válasza:
Nekem is a Noel tetszik de az én kedvencem a Benedek
12/23 anonim válasza:
A felsoroltak közül abszolút a Milán a nyerő!:)
13/23 anonim válasza:
Nekem a párom Milán , és ha most fiúnk lesz akkor a fiú név adot: MILÁN. Lehet hogy én elfogult vagyok.
14/23 anonim válasza:
felsoroltak közül a Botond a nyerő nálam,meg nagyon tetszik a Kornél.
15/23 anonim válasza:
Az én befutóm: Ákos, hiszen 14 hónapos kispasim ÁKOS! Most 20 hetes vagyok és Balázsom lesz!:)
16/23 anonim válasza:
Szia,nekem leginkább a Noel tetszik,de annyira szép mindegyik,hogy akármelyikbe belemennék,talán a Milán az,amit semmiképp nem adnék a fiamnak.
17/23 anonim válasza:
Milán :) Én fiam is az:)
A Máté nekem már nagyon gyakori! A Botondot meg ahányat ismerek mind olyan kis duci:) Szóval nem adnám:)
18/23 anonim válasza:
A Milán és a Máté gyönyörű!!!Nálunk mindkettő rajta van a listán, de a Mátéról le kell mondanunk, mert a férjem vezetéknevével nem hangzik jól.Matota Máté...túl pattogós.Kár, mert nálam a Máté a favorit fiú névben!
19/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Valaki írta a Kristófot, hát az kilőve, mert a 3 évesem már Kristóf.
Benedek is tetszik, de a vezetéknevünk csupa E betűs úgyhogy nem igen menne, ez miatt ugrott a levente is.
2010. ápr. 5. 09:10
20/23 A kérdező kommentje:
Nálam a Máté volt eddig a favorit, párom meg Milán felé húz. Nekem a Botond olyan "kemény", pedig a páromnak nagyon tetszik e a név.
De még van pár hetünk kitalálni, ha van kedvetek, írjatok még. Más nevek is jöhetnek.
2010. ápr. 5. 09:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!