Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5-6 hetes kismamik, hogy...

Mono144 kérdése:

5-6 hetes kismamik, hogy vagytok? Ki járt már az első vizsgálaton?

Figyelt kérdés

2016. márc. 23. 19:19
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Igen helyre, mar jol vagyok:) de ahogy elmulik valami problema jon a masik :D :) hu akkor probalj sokat pihenni!!! Dolgozol egyebkent, vagy otthon vagy? :)
2016. ápr. 17. 08:37
 32/42 A kérdező kommentje:
Igen ez így van, mindig van valami. Neked most milyen tüneted van? Igen dolgozok, de irodai munkát végzek. Viszont veszélyeztetett vagyok nem tudom meddig tudom csinálni ezt is.
2016. ápr. 17. 09:22
 33/42 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ki hogy érzi magát? Nálam vannak a melóhelyemmel bajok, ma szabadságot kértem, és nagyon el vagyok keseredve :( Viszont egy ami nem veszi kedvem a bennem növekvő gyermekem, akit tegnap láthattam pár pillanatra UH-n, mivel tünetem azóta sincs tegnap beugrottam a dokihoz aki megnyugtatásként megmutatta nekem a drágámat :) Szívem megtelt örömmel hogy láthattam. A pöttyből egy csodás kis manót láttam viszont a képernyőn :) Ki hogy van? Írjatok? Ki mikor megy a következő vizsgálatra?
2016. ápr. 26. 12:41
 34/42 anonim ***** válasza:

Szuper érzés :)

Én voltam, akinek nem volt szívhangja korábban. Már rendben van, 10 hetesek leszünk holnap, én is láthattam végre őt :)

A munkahelyem miatt nekem is ambivalens érzéseim vannak. Most nem is itt járok fejben.

Sajnos sokat vagyok rosszul, eddig nem hánytam, de a múlt hét óta igen. Gyakran keményedik a hasam, ha mozgok, pakolok otthon.

És sajnos a hangulatingadozások egyre erősebbek. Tartok tőle, hogy elég jó leszek-e, elég erős a kapcsolatunk a kedvesemmel, hogy a gyereknek jó anyja leszek, meg tudok-e minden fontos dolgot adni neki...

2016. ápr. 26. 13:34
 35/42 A kérdező kommentje:

Jaj de jó hír! Gratulálok :) Biztos vagyok benne, hogy szuper Anya leszel, emiatt ne aggódj. :) Kitarást már nem tart sokáig a rosszullét neked mostanra jött nekem 10 hetesen múlt el totál minden tünetem.

Ma egy ismerősöm azt mondta nincs védelme egy kismamának, így kirúghatják ha a munkaadó úgy gondolja. Én azt hiszem most jött el az ideje veszélyeztetett terhesként hogy táppénzre megyek, mielőtt kitesznek az utcára. :(

2016. ápr. 26. 15:30
 36/42 anonim ***** válasza:
31-es vagyok .. en jol vagyok gyenge hanyingerrel..holnap vervetel csutortokon megyek dokihoz :) mozgalmas hetem van viszont a heten nem kell dolgoznom hal isten .. :) nem rughatnak ki az ismerosod rosszul tudja ne aggodj :)
2016. ápr. 26. 19:04
 37/42 anonim ***** válasza:

[link]

Lényeges kötelezettségszegesre hivatkozva eszerint igen... Azért egy normális munkáltató remélhetőleg nem él ezzel a módszerrel

2016. ápr. 27. 08:53
 38/42 anonim ***** válasza:

(36) Sziasztook!! Ki hogy van ezen a szep napon? :) en csutortokon voltam dokinal.. minden rendben van :) a doki mondta hogy ugy latja hogy log a laba kozott valami :D de ugye meg semmi sem biztos :)

(Szandi vagyok , inkabb a nevem irom a szamom helyett :) )

2016. máj. 1. 15:00
 39/42 A kérdező kommentje:
Szia Szandi! Nagyon szuper hír :) :) Én múlthéten hétfőn beugrottam a dokihoz, jó volt látni a manót, de a 12. heti genetikai UH jövőhéten lesz, remélem minden a legnagyobb rendben lesz. Te most hanyadik hétben jársz?
2016. máj. 1. 17:23
 40/42 anonim ***** válasza:

Ma vagyok 12 hetes pont :) jovoheten megyek en is uh-ra :) de mar csutortokon mondtak hogy ugy latjak hogy minden rendben lesz :)

Szandi.

2016. máj. 1. 17:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!