5-6 hetes kismamik, hogy vagytok? Ki járt már az első vizsgálaton?
Szuper érzés :)
Én voltam, akinek nem volt szívhangja korábban. Már rendben van, 10 hetesek leszünk holnap, én is láthattam végre őt :)
A munkahelyem miatt nekem is ambivalens érzéseim vannak. Most nem is itt járok fejben.
Sajnos sokat vagyok rosszul, eddig nem hánytam, de a múlt hét óta igen. Gyakran keményedik a hasam, ha mozgok, pakolok otthon.
És sajnos a hangulatingadozások egyre erősebbek. Tartok tőle, hogy elég jó leszek-e, elég erős a kapcsolatunk a kedvesemmel, hogy a gyereknek jó anyja leszek, meg tudok-e minden fontos dolgot adni neki...
Jaj de jó hír! Gratulálok :) Biztos vagyok benne, hogy szuper Anya leszel, emiatt ne aggódj. :) Kitarást már nem tart sokáig a rosszullét neked mostanra jött nekem 10 hetesen múlt el totál minden tünetem.
Ma egy ismerősöm azt mondta nincs védelme egy kismamának, így kirúghatják ha a munkaadó úgy gondolja. Én azt hiszem most jött el az ideje veszélyeztetett terhesként hogy táppénzre megyek, mielőtt kitesznek az utcára. :(
Lényeges kötelezettségszegesre hivatkozva eszerint igen... Azért egy normális munkáltató remélhetőleg nem él ezzel a módszerrel
(36) Sziasztook!! Ki hogy van ezen a szep napon? :) en csutortokon voltam dokinal.. minden rendben van :) a doki mondta hogy ugy latja hogy log a laba kozott valami :D de ugye meg semmi sem biztos :)
(Szandi vagyok , inkabb a nevem irom a szamom helyett :) )
Ma vagyok 12 hetes pont :) jovoheten megyek en is uh-ra :) de mar csutortokon mondtak hogy ugy latjak hogy minden rendben lesz :)
Szandi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!