Mono144 kérdése:
5-6 hetes kismamik, hogy vagytok? Ki járt már az első vizsgálaton?
Figyelt kérdés
2016. márc. 23. 19:19
21/42 anonim válasza:
Előző voltam, egyúttal az 5. és 17. válaszoló
22/42 A kérdező kommentje:
Szia, doki mit mondott? Lehet később fogant?
2016. ápr. 8. 19:35
23/42 anonim válasza:
Nem. Az embrió mérete a korának megfelelő. Nem mondott külön semmit. De nyugtatom magam, nem szabad stresszelnem, biztos minden rendben lesz :) Két hét múlva megyek.
24/42 A kérdező kommentje:
mekkora a mérete? Nagyon szorítok...
2016. ápr. 9. 07:06
25/42 anonim válasza:
Köszönöm.
Adatot nem írt, annyi van a papíromon, hogy "ut-ban 7 hetes terhességnek megfelelő petezsák, embrióval, mko. norm. strukt. ov."
26/42 A kérdező kommentje:
Sziasztok :) ki hogy érzi magát? Nekem a tünetek el el tűnnek. De ma éhségrohamaim már kikészítenek :( Holnap megyek orvoshoz, szigorú kontrollon vagyok. Remélem minden rendben lesz. Egyébként nekem nincs hasszúrka, sem feszülés...nektek van?
2016. ápr. 11. 18:01
27/42 anonim válasza:
En tegnap leptem a 9. Hetbe:) alapbol en jol vagyok.. viszont ma egesznap csak fekudni tudtam es csak enni masztam ki az agybol.. alacsony lehet a vernyomasom.. meg most a hanyinger kinoz :( ami nalam nem jellemzo hal istennek..nekem a hasam eddig sem szurkalt :) tobbiek?:)
28/42 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ma voltam kontroll vizsgálaton, 27 mm-es kis manó jó szívműködéssel :) Úgy néz ki hogy tünetmentes terhességgel. Ami számomra nagyon szokatlan. Ma vagyunk 9 hetes 2 naposak :)
2016. ápr. 12. 11:54
29/42 anonim válasza:
Jaj de jo :) gratulalok!!! :) elozo voltam.
30/42 A kérdező kommentje:
Köszi kedves tőled. Hogy vagy? Vérnyomásod helyre állt? Tegnap sokat pakoltam, azóta fáj a hasam, igyekszem pihenni, de kicsit aggódok.
2016. ápr. 17. 08:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!