Mono144 kérdése:
5-6 hetes kismamik, hogy vagytok? Ki járt már az első vizsgálaton?
Figyelt kérdés
2016. márc. 23. 19:19
11/42 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Szuper hír! Én meg csupa aggódás lettem, mára a melleim nem feszülnek, nem érzékenyek, a hasam nem szurkál, nem húz. Nem érzem hogy terhes vagyok, bevallom nem vagyok lelkileg túl jól emiatt. Nem is tudom hogy itt a húsvét is kihez fordulhatnék?
2016. márc. 25. 19:36
12/42 anonim válasza:
Probalj nyugodt maradni es arra gondolni hogy minden rendben van.. azt mondjak ha elkezdezz barnazni vagy verezni akkor van baj..
13/42 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves tőled, bár így lenne, de ez azért ez így nem teljesen igaz. Sajnos vannak olyan terhességek amik minden jel nélkül fejeződnek be :( Mivel voltam már terhes 2x is van viszonyításom, ma pedig zuhanyzásnál a méhem méretét helyzetét sem éreztem terhesnek, sőt pici és olyan mint eddig a minden napok során. A terhes méh többnyire kitapintható, kerek, felpuhult...sajnos nekem most egyik sem :(
2016. márc. 26. 22:32
14/42 anonim válasza:
O de sajnalom :( elmentel dokihoz?
15/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdeklődést, igen voltam. Mindent rendben találtak. A megérzésem alaptalan volt szerencsére! Szívműködés is volt, 15 mm-es tökmag :) Ti hogy vagytok? Aki tud írjon... :)
2016. ápr. 2. 08:15
16/42 anonim válasza:
Na hal isten :) nalunk is minden rendben van 1,5 het mulva ujra megyek dokihoz akinel voltam eloszor nem vallal szulest.. remelem ez a doki most jo lesz... :)
17/42 anonim válasza:
De örülök Nektek! :) Gyakran néztem, írtál-e.
5. vagyok, jövő héten megyek orvoshoz, akkor leszek 7 hetes. Egyre kevesebbet görcsöl a hasam, émelygés hol van, hol nincs, szerencsére nem túl erős. A mellem sem érzékeny már annyira. Viszont egyszerűen nem tudok hason aludni vagy a szűkebb nadrágaimat hordani, mert nyomásra rögtön fáj a méhemnél. Nem bírom elviselni az édes illatokat és ízeket, pedig rendkívül édesszájú vagyok egyébként. :)
18/42 A kérdező kommentje:
Nekem is a tünetek jönnek-mennek. Ma émelygős napom van, de tegnap semmi sem volt :) Kb. egyszerre megyünk vissza dokihoz, úgy hogy majd írjatok :) Egyébként a legfurább dolog velem tegnap történt, haza is jöttünk mert a Tesco parkolójában éles szurkáló érzés lett a méhemben, de olyan erősen mintha késsel szúrtak volna meg. Délutánra elmúlt de egész nap húzott a hasam. Mára semmit sem érzek.
2016. ápr. 3. 19:15
19/42 anonim válasza:
1es vagyok. De ez mitol van?? Nekem legszomjam van par napja nagyon rossz es azt se tudom mitol lehet ..
20/42 anonim válasza:
7 hetesen voltam dokinál és még nincs szívhang :( Két hét múlva kontroll. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!