Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha nem akarok a korzetemhez...

Ha nem akarok a korzetemhez tartozo korhazban szulni mit tehetek? Amikor beindul a szules es pl elmegyek mashova atszallitanak?

Figyelt kérdés

33 hetes vagyok es eleg erdekes dolgok tortentek mostanaban a Margit korhazban ( most lett problemas a terhessegem : pl rosszul bekotott infuzio rossz ultrahang adatok nem felfedezett heamatoma stb....)

Gondolkozok a fogadott orvoson de egyreszrol eleg keso van mar masreszrol mivan ha epp nem tud bejonni? A rokonomnak volt orvosa de o pl nem vegezhetett császárt es kivartak a 24 oras vajudast vegul vakummal jott a baba...

2016. márc. 23. 11:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha beindult szüléssel bemész akármelyik kórházban akkor ott ellátnak és levezetik a szülésedet. Nyilván ha épp másik városban vagy, mikor beindul a szülés nem fogsz az otthoni kórházba autózni kilómétereket. Persze ha "téves riasztással" mész, akkor elküldhetnek.
2016. márc. 23. 11:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Tudtommal két lehetőség van:

1. Bemész beindult szüléssel - ilyenkor muszáj fogadjanak bárhol, de ugye ez elég rizikós. Bármi közbejöhet előbb is, ami miatt pl. befektetnek vagy szerintük mégsem indult meg még annyira vagy muszáj mentővel menned és az csak a körzetibe vihet (talán kivéve csak akkor nem ha másik városba költözöl az utolsó hetekben:).

2. Felfogadsz egy orvost (előtte utána kérdezősködhetsz, mennyire ajánlják, de garancia azért nem létezik sajnos) a kiszemelt kórházban és ő beleírja a kiskönyvedbe, hogy "XY kórház fogadja".

2016. márc. 23. 12:01
 3/5 anonim ***** válasza:
leírod pontosan milyen gondod van a margittal? én is ott tervezek szülni, igaz nekem van fogadott orvosom.
2016. márc. 23. 13:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Akármelyik szülészetre mész be, el kell látniuk. De nyilván ha mentőt hívsz, akkor nem válogathatsz, hogy hova vigyenek.

"A rokonomnak volt orvosa de o pl nem vegezhetett császárt es kivartak a 24 oras vajudast vegul vakummal jott a baba..."

Ebben egészen biztos van valami félreértés. Olyan nincs, hogy egy szülész nem végezhet császármetszést.

2016. márc. 24. 18:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Anyukám 3 gyereket ott szült,én is oda járok gondozásra és uhra. Mindenki nagyon normális és segítőkész,a doki jó fej! Az uhn körbe rajongta a babámat a szonográfus,pedig egy fillért sem fizettem! A terhesgondozóban is meglepően jó a hangulat,a védőnők közvetlenek,vidámak,pedig nem irigylem őket azért,amit ott minden nap ki kell állniuk,feltehetőleg nem álom fizetésért. A kórház szerintem tök "családias" más kórházakhoz képest,nincs olyan kripta hangulat! Én örülök,h oda tartozom körzetileg és ott fofok szülni! Persze gondolom,h nem egy luxus hotel,biztos vannak rossz oldalai is,de azt az 1 napot kibírom.
2016. márc. 24. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!