Az baj ha keveset eszek?
Mostanában szinte egésznap nem vagyok éhes.Inkább csak reggel amikor felkelek meg olyan este 5 körül.Elég ha akkor eszek bagy egyek olyankor is amikor nem vagyok éhes?Félek, hogy nem fog rendesen fejlődnia baba ha csak reggel meg este eszek.
16 hetes kismama
Szia! Ez velem is igy volt, de azért délben is eszegeggem főtt kaját, pedig nem kivántam, de a picit néztem. Egyél napjában legalább 3-szor. Este 6 kor vacsizom, de még tv-zés közben 1-2 gyümölcsöt megeszek.
Nem kell zabálni, a pici úgyis elveszi tőled, amire neki szüksége van, de ha nincs miből fejlődési rendellenessége lehet. Vigyázz magatokra!
Üdv. 22 hetes kismama
szia,
Ne izgulj! Mindet úgy csinálj ahogy érzed. A szervezeted és a baba jelzi, ha valami nincs rendben, vagy hiányzik. Lehet, hogy a jövő héten meg tejbegrízt fogsz enni csalamádéval. :)) Ez is normális. Minden oké, nyugi. Jó baba várást kívánok.
Én is úgy tudom, a baba magához veszi, amire szüksége van. És a szervezeted jelzi, ha valami van. Ha nem vagy éhes, annak is biztos van oka.
Bár én is azt mondom, azért próbálj valamit enni ebéd körül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!