Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az baj ha keveset eszek?

Az baj ha keveset eszek?

Figyelt kérdés

Mostanában szinte egésznap nem vagyok éhes.Inkább csak reggel amikor felkelek meg olyan este 5 körül.Elég ha akkor eszek bagy egyek olyankor is amikor nem vagyok éhes?Félek, hogy nem fog rendesen fejlődnia baba ha csak reggel meg este eszek.

16 hetes kismama

2007. nov. 12. 15:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Ez velem is igy volt, de azért délben is eszegeggem főtt kaját, pedig nem kivántam, de a picit néztem. Egyél napjában legalább 3-szor. Este 6 kor vacsizom, de még tv-zés közben 1-2 gyümölcsöt megeszek.

Nem kell zabálni, a pici úgyis elveszi tőled, amire neki szüksége van, de ha nincs miből fejlődési rendellenessége lehet. Vigyázz magatokra!

Üdv. 22 hetes kismama

2007. nov. 12. 15:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

szia,

Ne izgulj! Mindet úgy csinálj ahogy érzed. A szervezeted és a baba jelzi, ha valami nincs rendben, vagy hiányzik. Lehet, hogy a jövő héten meg tejbegrízt fogsz enni csalamádéval. :)) Ez is normális. Minden oké, nyugi. Jó baba várást kívánok.

2007. nov. 12. 15:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is úgy tudom, a baba magához veszi, amire szüksége van. És a szervezeted jelzi, ha valami van. Ha nem vagy éhes, annak is biztos van oka.

Bár én is azt mondom, azért próbálj valamit enni ebéd körül is.

2007. nov. 12. 15:47
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
szia!Nekem se lett nagyobb az étvágyam,pont annyit eszek mint azelőtt.Arra viszont figyelek,hogy napi 1x főtt ételt egyek.Azt iktass be te is.
2007. nov. 12. 15:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia én sem kívánom a kaját,van ,jhogy megkordul a hasam és tudom enni kéne de nem kívánom.Nem undorodom tőle de nem esik jól,azért leküzdök mindig valamit,arra figyelek,hogy napi 1*főtt kaját egyek.
2007. nov. 12. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!