Baj lehet, ha ennyire keveset eszek?
Figyelt kérdés
11 hetes kismama vagyok. Hetek óta alig bírok (vagy egyáltalán nem) enni. Van, hogy egész nap csak egy banán megy le. Főtt étel és nehéz ételek szinte nem mennek egyáltalán. Elég hányós vagyok, lehet ez is a gond. De azt is észrevettem, hogy amikor szedtem az Elevit terhesvitamint, sokkal nagyobb volt a hányási ingerem. Mióta nem szedem, nem hányok annyit. Van, hogy korog már a gyomrom, annyira éhes vagyok, ennék is (eszek is), de mikor felállok az asztaltól, már rohanok is hányni. Egyszóval nem marad meg bennem semmi. Nem lehet ez gond a babának? Tud fejlődni rendesen?2009. febr. 3. 12:30
1/5 anonim válasza:
De! Ez gond lehet. Gondolj bele, nem kap semmi vitamint, ásványi anyagot, amire most van leginkább szüksége. Vérvételen voltál már? Rendben van? Remélem azért nem lesz semmi baj.
2/5 anonim válasza:
Én ugyanígy voltam mikor a lányommal voltam várandós, az első 3 hónapban 2 kilót fogytam is. Azóta szép 6 éves nagylány, nem volt semmi gond vele születéskor sem.
Majd elmúlik ez a hányós időszak!
Addig is kitartás.
3/5 A kérdező kommentje:
Voltam vérvételen, még nincs kész az eredmény.
2009. febr. 3. 12:34
4/5 anonim válasza:
Szia! A baba miatt ne aggódj, ő úgyis elveszi ami neki jár. Vannak ilyen babák akik szeretnek visszaküldeni minden féle kaját. Vannak akik még ennél is jobban hánynak, a kiszáradás veszélye miatt kórházi kezelésre szorulnak, de babának ez nem szokott gondot okozni. A gyomor megnyugtatására sokaknak beválik pár korty tej vagy gyömbéres üdítő. Ha megoldható próbálj meg egyszerre keveset, de gyakran eszegetni.
5/5 anonim válasza:
Hát nem túl jó, de ha nem bírsz enni, hiába erőlteted, sokkal inkább visszajön..:s De éhgyomorra sem jó lenni... Reggel kezd egy kis keksszel, persze nem ilyen pilóta, hanem háztartási, vagy esetleg ez a győri jó reggelt. Pár falatka elég... Vagy egy jó pohár hideg víz is szupi a reggeli hányingerre! A banán jó kalóriabomba, egészséges, de egész napra kevés lehet, sok vitaminra és ásványi anyagra van szükséged. Ha meglesz az eredményed, azért ezt beszéld meg az orvosoddal, mit javasol ő! A többször kevés az jó, mert nem megterhelő a gyomornak! De hogy mi az, ami bennmarad, na azt neked kell kitapasztalni, tudom, milyen nehéz! Reméljük, az a bűvös 12. hét javít ezen a helyzeten és majd fogsz tudni enni! 29 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!