Ha nem eszek gyümölcsöt (csak időnként banánt), zöldséget is keveset, elég a terhesvitamin a babának?
Hát, azért jó lenne természetes formában is bejuttatni vitaminokat. Legalább napi egyszer egyél zöldséget vagy gyümit, annyit gondolom le tudsz gyűrni!
Boldog babavárást
állítólag elég.
de most már olyan fincsi gyümölcsök, zöldségek vannak ( nem úgy mint télen ), azért valamennyi természeteset is próbálj enni!
29hetes kismama, boldog babavárást
Ki hogy áll a terhesvitaminokhoz, én inkább a természetes módszerekre voksolok.
A banánt pont hanyagolni kéne, nagyon fog, szorulást okoz és a legmagasabb a cukortaralma.
Én is utáltam a gyümiket is, zöldségeket is, de hozzá lehet szokni, ha már a babáról vagy az egészsgéedről van szó. Jó lenne, ha azért próbálkoznál.
És a rostmentes étel, és a vitaminban lévő vas valóban a terhességnél amúgy is jellemző ssorulást még rossabbá tehtei.
Na meg hány baba felnő elevit nélkül...
Úgyhogy emiatt ne félj, de magadra jó lenne, ha vigyáznál, mielőtt kialakul a baj:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!