Az össz. Felszedett kilód hány százalékát szedted fel a 3. trimeszterben?
Figyelt kérdés
Megköszönöm, ha leírjátok részletesen is, hogy ennyit és ennyit a másodikban, a harmadikban pedig ennyit.
Köszönöm!
2016. márc. 22. 18:10
11/14 anonim válasza:
első trim:0 kg, második trim:12 kg (elég durva volt, hogy elmúlt a hányás, de az étvágyam megmaradt:D), 3. trim:2kg, összesen tehát 14 kg-t híztam. 7kg-t hagytam ott a kórházban, 3 hete szültem, azóta se ment le tovább, gondolom, majd a sporttal.
12/14 anonim válasza:
első trimeszterben leadtam ötöt, a második trimeszterben feljött 1 vagy 2 kg és az utolsóban 6 kg
13/14 anonim válasza:
Ezeket az adatokat találtam: 70 kilóval kezdtem. 15.héten 70,6kg. 24.héten 77,9kg. 33.héten 86kg. Szülni 92-vel mentem.
14/14 anonim válasza:
1.gyereknél 28+2: 14,6 kg. 40.héten 22kg
2. gyereknél (jelenlegi terhesség) 28+2: 9kg. ma 33+4 11,2 kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!