Igaz, hogy szülés után csak az első trimeszterben felszedett kilók maradnak meg?
Figyelt kérdés
Egy barátnőmnek ezt mondta az orvosa.2008. márc. 9. 20:27
1/6 anonim válasza:
Ez hülyeség, egyénenként változik. Én 10 kilót híztam az első 3 hónapban. Durva lenne, ha megmaradna:)
Egy 1 hs kislány anyukája
2/6 anonim válasza:
Nem. Én 7 illetve 9 kilót híztam terhességenként, és szülés után 2 nappal ugyanannyi voltam, mint amikor teherbe estem.
3/6 anonim válasza:
Van, aki még fogy is az első trimeszterben, hiszen folyamatosan rosszul va, émelyeg, vagy semmi sem marad meg benne! Úgyhogy ez nem valószínű hogy igaz lenne!
4/6 anonim válasza:
Szerintem nem igaz. Mindenki alkata más és más. Én az első 3 hónapban csak 4 kg-ot hiztam, viszont utana még 20at magamraszedtem.
5/6 anonim válasza:
Szia,
Akármennyit is szedsz fel vonj le belőle 9-10 kg-t/ mert ez szüléssel azonnal lemegy/ és a maradék rajtad marad.
6/6 anonim válasza:
Szia!Nem hiszem h igy van,mer én 3 kg fogytam első trimeszterben,most 14hetes vagyok és még mindig 1,5kg minuszban vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!