Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 27hetes vagyok, de olyan...

27hetes vagyok, de olyan érzésem van mindha megakarna jönni. Miért van ez?

Figyelt kérdés
27hetes vagyok és második napja érzem azt mindha megakarna jönni eddig még nem éreztem ilyet.Úgye nem lehet semmi gond?Babám rendszeressen mozog főleg ma.
2008. szept. 21. 18:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Erdekes mert en 4 napja erzem ugyanezt a megjon erzest a hatam is fajdogal alul,es a hanyingerem is visszajott ami ezelott csak az elso honapban volt.Bocsanat hogy nem tudok segiteni,nem tudom miert lehet,remelem van aki okosabb nalunk,csak irtam hogy tudd hogy mas is van igy.A babam mult heten eleg sokaig alig mozgott,es 4-5 napja nagyon aktiv.31 hetes kismama
2008. szept. 21. 19:16
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt ilyen 1-2 hete. Azt mondta a szülésznő, hogy amíg nincs görcs, nincs vér, addig ne izguljak, csak a méhem növöget, és azért fájdogál. Meg nekem néha még nyilallgatott is, arra meg azt mondta, hogy biztos valami ideget talált a méhem vagy a baba.

Szerintem ne izgulj, ha a baba mozgolódik, biztos nincs baj.

Minden jót, 28 hetes kismami

2008. szept. 21. 19:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2008. szept. 21. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!