Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kipattogzott arcbőr a régiek...

Kipattogzott arcbőr a régiek szerint kislány babára utal. Akinek ilyen volt bevált, lánya lett?

Figyelt kérdés
Gondolom, hogy van fiús anyuka is így, de nekem a közeli ismerőseim, akik kipattogtak terhesség alatt(amúgy előtte tiszta bőrük volt)8:2 arányban kislánnyal voltak várandósk.Írjatok Ti is, kiváncsi vagyok, hogy ez az arány helytálló e?
2016. márc. 21. 12:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nekem a terhesség elején, a 6-8. héten pattogzott ki az arcbőröm. Egészen el voltam keseredve, de a 8. hét végére rendbe jött, és azóta is szép.

Kisfiút várok.

21 hkm

2016. márc. 21. 13:40
 12/16 anonim ***** válasza:
A lányommal kipattogtam, a fiammal gyönyörű volt a bőröm.
2016. márc. 21. 15:37
 13/16 anonim ***** válasza:
Felénél bejön, felénél meg nem.
2016. márc. 21. 19:37
 14/16 anonim ***** válasza:
9-es, te úristen, mekkora butaságot írtál.....honnan veszed, ha régiek egy hordónak hitték a hasat, amiben minden együtt van? Miért hitték volna, mikor gyakori volt a disznóvágás, meg úgy bármilyne állat levágása, ellés, fialás, nekik ez mindennapos esemény volt, láttak méhet, elhiheted...
2016. márc. 22. 09:29
 15/16 A kérdező kommentje:

Már egy kicsit elkanyarodtatok a témától, de ha valakit érdekel, kiderült, hogy tényleg kislányom lesz!!!

És hogy ez a teória helytálló e, védőnőm adta meg a választ, aki állítja(pedig városban élünk, nyugdíj előtt van kb 7-8 évvel, tehát nem olyan fiatal),hogy igenis van benne valami, ugyanis ő nagyon sok kismamát látott, és tényleg a fiúknál a kisimult arc, lányos terhességnél a kipattogzott bőr a jellemzőbb.Nem 100%, de nagyrészt igaz.

Én hiszek neki :)

2016. márc. 24. 13:13
 16/16 anonim ***** válasza:
Lányom van, szép volt a bőröm és nem hiszek ilyen középkori babonákban.
2016. márc. 24. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!