Nektek hogyan sikerült megnyugodni, ha idegesek voltatok, aggódtatok?
Lassan három hete vagyok kételyek között, hogy megmarad-e a terhességem...
Vérvizsgálatokon, uh-kon, hüvelyi uh-kon vagyok túl, és senki nem tud semmi biztosat mondani.
Tudom, hogy ha aggódom, nem segítek a dolgokon, de egyszerűen nem bírok másra gondolni...most is görcsben van a gyomrom, várom a következő véreredményt, du megyek a dokimhoz...
"senki nem tud semmi biztosat mondani."
Ezt hogy érted?
Baj történhet 6 hetesen, 20 hetesen, de akár szüléskor is. Teljesen felesleges indok nélkül aggódni...
Mi baj van? vérzel? vagy hogy érted, hogy senki se tud biztosat mondani? lehet, hogy nincs is terhesség? vagy hány hetes vagy? 8?
egyébként mi egy hónapig vártuk az amniót és az eredményét, hogy kiderüljön, meg kell-e szülnöm a magzatot halva. aztán kiderült, egészséges, 2 hét múlva elkezdtem vérezni, 1 hét para, kiderült, csak a folyásom mart fel.
szóval: sehogy, mi beleőrültünk. már 2 hete itt a gyerek, de a gondolataim fele minden reggel az, hogy tökjó, hogy nem vagyok már terhes.:)
Szerencsére nekem nem volt ilyen, de én mindig pozitívan álltam mindenhez.
Arra gondolj, hogy ami van, az már megvan, az idegességgel nem lesz jobb, csak rosszabb. Ha elhal, az ellen sem tehetsz (azaz amit tudsz megteszel, hisz dokitól dokiig jársz).
Ha minden rendben, akkor meg csak rontasz az idegességeddel.
Ülj le egy csendes szobában, vagy inkább feküdj le, és tedd a kezed a hasadra. Koncentrálj a picire, és "beszéld meg vele", hogy ti nagyon várjátok, nagyon szeretnétek, úgyhogy mindennek rendbe kell lennie, és te nagyon vigyázol rá.
Talán ez megnyugtat kicsit.
És állj úgy mindenhez, hogy rendben lesz minden. (Ha baj van, "ráérsz" akkor ideges és szomorú lenni, ha már kiderült, és biztos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!