Ti is aggodtatok a genetikai vizsgalat elotti napokban?
A 12. heti előtt nem féltem, nem volt semmi gond egyikünk családjában sem, és a véletlen meg bármikor beüthet ugye.
Aztán, az uh rendben is volt, viszont a vérteszt nem. így mentünk amniocentézisre.
de a második genetikai uh-n már nem izgultunk annyira. Azóta szeretek uh-kra járni, olyan hasmenésem van előttük az idegességtől mindig, hogy ellensúlyozza a vasat.:)
38hkm
nem. mindkét terhességemnél valahogy elejétől nagyon nyugodt és kiegyensúlyozott voltam. Hittem hogy nem lesz semmi baj.
egyébként nem volt a családban betegség, mindenkinek nagyon jó az egészsége, még 101 éves ember is van nálunk :) nem is dohányoztam, fiatal is vagyok, szóval ezek miatt nem aggódtam. nyilván ha bármi gond lett volna a családban jobban aggódok
Nem valahogy úgy éreztem előtte is,most is úgy érzem,hogy egészséges a babám,miért ne lenne,inkább azon izgultam,meg tudom-e a nemét,de azon még izgulhatok,mert nagyon szégyenlős a doki is csak tippelni tudott.
Biztos minden rendben a babával,az aggódás,stressz nem tesz jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!