Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyit nott a melltartomerete...

Mennyit nott a melltartomeretetek a masodik trimeszter vegere? Es mennyi az atlagos nadragmeretnovekedes?

Figyelt kérdés

Ha alapban M-L meretet hordok, akkor terhesruhakbol L-XL-t valasszak?

Tudom, h rizikos, de netrol szeretnek rendelni.

2016. márc. 20. 16:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Sem a nadrágmèretem,sem a melltartómèretem nem nőtt. Bezzeg szülès után a kèt dinnye a mellem helyèn.Min. 2 számmal megnőttek...
2016. márc. 20. 20:10
 12/16 anonim ***** válasza:
17%

bocs, hogy belevauzok, kötekedő, nem 20 hanem 30cm-t nőtt a háta ha 85cm volt és 115 lett...

nekem 75Bről 75C-re nőtt a mellem, más még nem nőtt ezen kívül, terhes nadrágból is kicsit bő a 34es, pedig 5 kilót híztam, de tényleg vékony vagyok. első gyerekkel se a ruhaméretem, se a mellem nem nőtt semennyit se, csak a hasam

2016. márc. 20. 20:50
 13/16 anonim ***** válasza:

Nekem 80 B ről 85 D lett a végére

A ruha méretem nem sokat változott

2016. márc. 20. 22:03
 14/16 anonim ***** válasza:
8-as: a hasam dudorodik közvetlenül a mellem alatt :P
2016. márc. 21. 09:41
 15/16 anonim ***** válasza:

8-as, nem feltétlenül nő ilyenkor a hát.

Nekem is nagyobb melltartóméret kell, 80B helyett 90C. Nem híztam egy grammot sem, inkább fogytam (sajnos nem tudok normálisan enni), de a hasam nagyra nőtt úgy, hogy a mell alól már domborodik. Emiatt lett 80 helyett 90. A hátam ettől még nem nőtt meg. :)

2016. márc. 21. 13:32
 16/16 anonim ***** válasza:

Vicces, hogy így kell magyarázgatni olyan nőknek, akik elvileg már voltak terhesek, hogy a pocak is növel a "hátméreten", nem csak a hízás.

Nyilván ha terhesség nélkül hord valaki egyszer csak nagyobb körméretű melltartót, akkor (ha nem csak egy elszámozott darabról van szó) a háta nőtt.

De terhesség alatt nem feltétlenül ez a helyzet.

Amikor leszállt a hasam, rögtön lazább lett a melltartó, pedig nem lettem könnyebb és a mellem sem lett kisebb.

2016. márc. 21. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!