Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyit nott a melltartomerete...

Mennyit nott a melltartomeretetek a masodik trimeszter vegere? Es mennyi az atlagos nadragmeretnovekedes?

Figyelt kérdés

Ha alapban M-L meretet hordok, akkor terhesruhakbol L-XL-t valasszak?

Tudom, h rizikos, de netrol szeretnek rendelni.

2016. márc. 20. 16:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

37 hetes vagyok, a mellem eddig semmit nem nőtt, változást se érzek benne.

Terhesruhából sztem nem kell annyival nagyobb méret.

Én pl megvettem eggyel nagyobb kismamanadrágot az elején, soha nem hordtam, fogytam a terhesség első 5 hónapjában hányás miatt, szóval vékonyabb vagyok, mint a terhességem előtt.

2016. márc. 20. 16:12
 2/16 anonim ***** válasza:

A mellem kb 2 szammal

A tobbi nem volt olyan nagy novekedes h kellet volna vennem masik nadragot e miatt

:-)

2016. márc. 20. 16:14
 3/16 anonim ***** válasza:

Nadrág méretem nem nőtt, de kismamanadrágom van. Méretben ugyanaz minden, mint terhesség előtt, csak mindenből kismamás.

Mellem eddig egy méretet nőtt.

2016. márc. 20. 16:25
 4/16 anonim ***** válasza:

9. hónapban vagyok, a melltartóméretem semmit se változott (85D)

A ruhameretem se változott, igazából kismamaruhat se hordok, megoldom harisnyával, cicanadrággal, ruhával.

2016. márc. 20. 16:33
 5/16 anonim ***** válasza:

Ha nem hizol pluszban, csak a terhesseg miatt, akkor ugyanolyan meret kell terhesruhabol, mint normalbol.

En S-es meretet hordok, 11 kilot hiztam, nagyreszt csak a hasam nott, de ment valamennyi zsir a fenekemre, combomra is. De terhesruhabol vegig S-est hordtam.

Az XL-es annak kell, aki mar terhesseg elott is akkorat hordott.

Nyilvan ha hizol boven, akkor kell a nagyobb meret.

A mellem nekem az elso gyerekkel nott, 75B-rol D-re. Nah, utana le is ment A-ra, miutan megszultem. :(

A masodiknal nem nott semmit.

2016. márc. 20. 16:58
 6/16 anonim ***** válasza:
Húúúúú, nekem sokat nőtt... 85B-s melltartót hordtam terhesség előtt, most 34 hetes vagyok, és az utolsó, amit vettem, az 115-ös :D De azt se hordom, mert nagyon fent van a hasam, és kényelmetlen... Nekem a hasam és a mellem hatalmas lett, a többi testrészemre csak minimálisan híztam, a hasam is csak előre nőtt, hátulról nem is látszik, hogy terhes vagyok, a derekam ugyanúgy megvan. Kismamanadrágom van ugyan, de gyűlölöm, itthon melegítőalsóban vagyok, ha meg menni kell valahova, akkor inkább cicanadrágot veszek fel.
2016. márc. 20. 17:11
 7/16 anonim ***** válasza:

65AA-ról 75B-re. A hátam inkább a hasam miatt "nőtt", nagyon fent hordtam.

Nadrág: eleve nagyon combos körte alkat vagyok, sok rakódott a terhesség alatt is. Kb. két számot híztam.

2016. márc. 20. 17:53
 8/16 anonim ***** válasza:
52%
utolsó előtti, ha 85ról 115re nőtt, az azt jelenti, hogy a HÁTAD lett nagyobb 20cm-vel, nem a cicid...
2016. márc. 20. 18:05
 9/16 anonim ***** válasza:
nem nőtt semmit a cicim egész terhesség alatt, nacit nem hordtam a 18.hét után. szoknyákat hordtam harisnyával.
2016. márc. 20. 18:22
 10/16 anonim ***** válasza:

20hetes vagyok.Mellem 85/E volt terhesség elején aztán F kosár kellett.Pont a napokban kezdtem el érezni hogy kéne a G kosár ( a sírás kerülget emiatt).

Kismamanacit én 11hetesrn vettem.Allandóan puffadtam nekem az volt kényelmes.

A rendes farmernéretem 44-es viszont kidmsmaból elég a 42-es is nekem.

2016. márc. 20. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!