Mennyit nott a melltartomeretetek a masodik trimeszter vegere? Es mennyi az atlagos nadragmeretnovekedes?
Ha alapban M-L meretet hordok, akkor terhesruhakbol L-XL-t valasszak?
Tudom, h rizikos, de netrol szeretnek rendelni.
37 hetes vagyok, a mellem eddig semmit nem nőtt, változást se érzek benne.
Terhesruhából sztem nem kell annyival nagyobb méret.
Én pl megvettem eggyel nagyobb kismamanadrágot az elején, soha nem hordtam, fogytam a terhesség első 5 hónapjában hányás miatt, szóval vékonyabb vagyok, mint a terhességem előtt.
A mellem kb 2 szammal
A tobbi nem volt olyan nagy novekedes h kellet volna vennem masik nadragot e miatt
:-)
Nadrág méretem nem nőtt, de kismamanadrágom van. Méretben ugyanaz minden, mint terhesség előtt, csak mindenből kismamás.
Mellem eddig egy méretet nőtt.
9. hónapban vagyok, a melltartóméretem semmit se változott (85D)
A ruhameretem se változott, igazából kismamaruhat se hordok, megoldom harisnyával, cicanadrággal, ruhával.
Ha nem hizol pluszban, csak a terhesseg miatt, akkor ugyanolyan meret kell terhesruhabol, mint normalbol.
En S-es meretet hordok, 11 kilot hiztam, nagyreszt csak a hasam nott, de ment valamennyi zsir a fenekemre, combomra is. De terhesruhabol vegig S-est hordtam.
Az XL-es annak kell, aki mar terhesseg elott is akkorat hordott.
Nyilvan ha hizol boven, akkor kell a nagyobb meret.
A mellem nekem az elso gyerekkel nott, 75B-rol D-re. Nah, utana le is ment A-ra, miutan megszultem. :(
A masodiknal nem nott semmit.
65AA-ról 75B-re. A hátam inkább a hasam miatt "nőtt", nagyon fent hordtam.
Nadrág: eleve nagyon combos körte alkat vagyok, sok rakódott a terhesség alatt is. Kb. két számot híztam.
20hetes vagyok.Mellem 85/E volt terhesség elején aztán F kosár kellett.Pont a napokban kezdtem el érezni hogy kéne a G kosár ( a sírás kerülget emiatt).
Kismamanacit én 11hetesrn vettem.Allandóan puffadtam nekem az volt kényelmes.
A rendes farmernéretem 44-es viszont kidmsmaból elég a 42-es is nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!