Szerintetek leszállt már a pocak? Tippelnétek hét, neme?
Figyelt kérdés
Valamikor úgy érzem hogy teljesen lent van ilyenkor könnyebben is kapok levegőt. Kíváncsi lennék hogyha leszáll a pocak akkor az mennyire megy le :)
Nálatok hogy volt?
2016. márc. 18. 08:25
1/10 anonim válasza:
Fiú és már a vége felé. Nekem nem ment le a hasam,csak mikor már szülni voltam benn.
2/10 anonim válasza:
Nekem űgy tűnik már leszállt a hasam. Aztmondta a védőnőm,h akkor száll le a poci,ha a tenyeredet betudod úgy tenni a melled alá,hogy vízszintesen áll a tenyér.
Nekem kb ugyanilyen volt a pocim. Fiút mondanék,de nekem kerekebb hasam volt oldalra és fiút szültem,tehát nemhiszem h sokat jelentene,hogy előre puposodásnál fiú. :)
37-38 hetesnek tippellek. De simán lehetnél 40 hetes is olyan szép nagy pocid van:)
6/10 anonim válasza:
szerintem 38-40. hét körül, és fiú talán.
7/10 anonim válasza:
Első baba? Szerintem olyan 38 hetes. Első babánál fokozatosan megy lejjebb, én úgy látom, még kb. a felénél tart, ezért tippeltem a 38 hetet.
8/10 A kérdező kommentje:
Második baba :)
36 hét
És fiú :)
2016. márc. 19. 07:06
9/10 anonim válasza:
Azt mondják többedik babánál nem száll le, csak szülés előtt. Nekem sem szállt le igazából végig a másodiknál.Gratulálok!:)
10/10 anonim válasza:
nekem ugytünik leszállt hasad,szép nagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!