Ezen miért kellett ennyire kiakadni?
Figyelt kérdés
13 hetes terhes vagyok.Tegnap főzês közben ráfröccsent a tűzforró főzeléket az ujjamra,lett rajta egy piros hólyag is,mindenki ijedve kérdezte de ugye nem fogtad meg,mondtam h dehogynem,hiszen égetett,erre kiakadtak,hogy még ezt sem tudom,h terhesen a sérülésekhez nem érünk hozzá,hiszen megfog látszódni a babán is,és máris elcsúfítom.Szerintetek is rosszat csináltam azzal,hogy hozzáértem,hiszen erről nem is tudtam.2016. márc. 18. 11:50
1/13 anonim válasza:
Anyám, nem irigyellek. Szép kis terhesség meg gyereknevelés előtt állsz ilyen rokonsággal. :( Én tuti elvonulnék egy barlangba előlük.
2/13 anonim válasza:
Jó sok elmeroggyant lehet a családodban. Életemben nem hallottam még ekkora baromságot.
3/13 anonim válasza:
Azt hittem, hogy az ilyen primitív babonákban csak a középkorban hittek! Ijesztő, hogy egyesek még a XXI. században is ezen a szinten vannak.
4/13 anonim válasza:
Végleg elvesztettem az oktatásba vetett hitem.
5/13 anonim válasza:
Már ne haragudj de igen idióta emberek vesznek körül...
6/13 anonim válasza:
Igen, tényleg meg fog látszódni. Remélhetőleg anál szex nem volt a terhességed alatt, mert akkor 5 centi átmérőjű segglyukkal fog születni a baba.
Nyilván ostobák a rokonok, de te sem vagy semmi, hogy elbizonytalanítottak ezzel.
7/13 acelsziv válasza:
jézusom hol éltek ti? 2016 van könyörgöm. Esetleg a szemmel veréstől nem féltik a gyereket?
Amúgy el nem hinnéd, hogy a magzatok milyen sérülésekből képesek teljesen felépülni.
9/13 anonim válasza:
Aha, és ha legyantázod a lábad, akkor sose fog a gyerek lábán szőr nőni. Ne máaaar...
10/13 anonim válasza:
Édes jó Istenem, add hogy kamu kérdés legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!