Most miért kellett őket is meghívattatnia?
Hétvégén anyósomék kerti partit csinálnak és meghívták anyumat és a párját. Azt tudni kell, hogy anyósomék egyszerre nem tudnak sok embert, maximum 7 főt leültetni, mivel nincsen akkora asztaluk. Amikor anyós elhívta anyumékat, akkor anyum rögtön kérdezte, hogy a húgom és a pasija is jöhetnek-e. Persze erre szegény anyósom azt mondta, hogy igen, mert már mi mást mondhatott volna, de szerintem őket nem akarta hívni pont a leültetés miatt. Így már 9-en leszünk, úgyhogy nem tudom szegény anyósom hogy fogja megoldani az ültetést. Meg igazából húgom pasijának nincs túl sok köze anyósomékhoz, meg a húgomnak sem.
Nem az zavar, hogy jönnek, semmi bajom vele, csak az, hogy anyum avatkozik, meg tényleg nincs olyan, hogy a húgomékat ne akarná beszervezni mindenhova, mintha nélkülük már nem is menne sehova.
Nekem ez kicsit furcsa...
Kedves 2-es köszi a választ.
Meg igazából anyósom nagyon aranyos, tehát az nem véletlen, ha őket nem hívta csak anyumékat, nyilván meg volt az oka rá, nem azért, mert baja van velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!