Nektek mikortól jelentkeztek az első "tünetek"?
Az utóbbi napokban elég sokat görnyedezek a wc felett. Eddig egyszerű influenzára gyanakodtam (mert ezen kívül az orrom is csöpög), vagy másnaposságra (most töltötte a párom a 30. szülinapját...), de a párom ma egy kicsit elültette a bogarat a fülemben. Rendszeres a szexuális életünk, bár gyereket nem tervezünk, a védekezést annyira nem vesszük komolyan, gumit hol használunk, hol nem, gyakrabban van a megszakításos mód. A menzeszem amióta abbahagytam a fogamzásgátlót, azóta 25 naptól 40 napig sokféle időpontban jelentkezik. A telefonomban vezetem egy naptárban, aszerint még van egy hetem, hogy megjöjjön, de eddig még egyszer sem találta el. Én múlt hétre vártam volna inkább.
Itt is olvastam, hogy a menzesz kimaradása az elsődleges jel, és a rosszullétek sem jönnek mindig, de ha már így felmerült a páromban a gyanú, megkérdezem, hogy nektek mennyire hamar érkeztek az első jelek? Mielőtt kimaradt volna először, akkor is jelentkezett már valamiféle "tünet"?
Köszönöm előre is!
Nekem rendszeres, 27-28 napos volt a ciklusom, és a 8. héttől kezdtem hányni. Addig nem volt más tünetem, csak a vérzés kimaradása és a pozitív teszt.
Ha bizonytalan vagy, szerintem csinálj egy tesztet.
1. vagyok.
Azt hozzátenném, hogy nekem a hányás egy gyomorrontással kezdődött, mert "véletlenül" olyan kaját ettem, amit nem-terhesen se bír a gyomrom.
Nálunk az egész család hányt a múlt héten.Egyikőnk se terhes.Most van valami vírus az országban.
Amúgy én egyszer se hánytam terhesség alatt csak émelyegtem de azazért kicsit később kezdődött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!