Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti kávéztatok terhesen?

Ti kávéztatok terhesen?

Figyelt kérdés
Reggel egy kicsi meg délután egy kicsi árthat?

2016. márc. 17. 12:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Hébe hóba, mert most nem ízlik annyira, de a múltkor a kólát kívántam meg, meg is ittam egy kis üveg light-ot.

Amúgy minden reggel iszom zöld teát, ha az számít.

2016. márc. 17. 13:34
 12/18 anonim ***** válasza:
Koffeinmenteset iszok. Az íze hiányzik, de én csak max. napi egy tejes kávét ittam.
2016. márc. 17. 13:38
 13/18 anonim ***** válasza:

persze ...

reggel egy finom latte :-)

2016. márc. 17. 13:53
 14/18 anonim ***** válasza:
Tejeskávét elsőnél,emésztés miatt,vérnyomás miatt. Nyáron muszájból,melegbe nem szeretek inni kávés dolgokat. Most is iszom,10+3 a másodikkal. De ha pl teát iszom reggel ,mert olyan szomjas vagyok,akkor már nem kell a kávé. Nekem nem hat semmire kb,pont ugyanolyan zombi vagyok.
2016. márc. 17. 13:57
 15/18 anonim ***** válasza:
Igen, ennyi bűnöm volt. Se kakaót se kólát se csokit se egyéb koffeintartalmút nem ettem ittam csak napi egy csésze kávét.
2016. márc. 17. 14:22
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem! Azota sem merek. Kolat az elejen 2x ittam 2 decit,de csak mert hanyinger ellen jo volt. Valami azt sugja,h ne igyak kavet egyaltalan.pedig nagyon kivanom.de hallgatok a megerzesre.
2016. márc. 20. 22:07
 17/18 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom terhesen nem lehet zöld teát inni.

Egyébként nekem a 90-es vérnyomásomat is max 100-ra tornázta fel a napi 2 kávé,de legalább nem akartam már elájulni minden 20 percben.

2016. márc. 21. 09:46
 18/18 anonim ***** válasza:

A zöld teát nekem a védőnő is ajánlotta. Előtte is ittam rendszeresen.

Senki sem tudja megmondani miért nem lehetne, csak hallotta, hogy nem. Így van ez ezer más dologgal is.

2016. márc. 21. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!