Természetes szülésnek indult de császár lett a vége. Mi volt az oka?
Elfolyt a kórhàzban a magzatvíz de nem tudtam tàgulni.Kaptam oxitocint erősödtek a fâjàsok de csak nem tâgultam.Baba szívhangja egyre rosszabb lett a vérnyomàsom meg az egekben.
Így történt:)
Nekem is toxémia/preeklampszia miatt indították a szülést, és nagyon nagy dolognak tartom, hogy egyáltalán esélyt kaptam a hüvelyi szülésre, nem császároztak azonnal.
Teljesen ki is tágultam, de a kitolási szakaszhoz érve két dolog történt: 1. felszökött a vérnyomásom az egekbe és már semmilyen módon nem lehetett levinni (pedig folyamatosan kaptam infúzióban is a vérnyomáscsökkentőt és nyelv alá is puffoltak) 2. leesett a baba szívhangja
A műtőben derült ki, hogy rá volt tekeredve a köldökzsinór, nem tudott beilleszkedni a szülőcsatornába.
Szerencsére az orvosok villámgyorsan beavatkoztak, így egyikünknek sem lett baja. Lányom 9/10-es apgarral született meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!