Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Természetes szülésnek indult...

Természetes szülésnek indult de császár lett a vége. Mi volt az oka?

Figyelt kérdés

2016. márc. 15. 20:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Elfolyt a kórhàzban a magzatvíz de nem tudtam tàgulni.Kaptam oxitocint erősödtek a fâjàsok de csak nem tâgultam.Baba szívhangja egyre rosszabb lett a vérnyomàsom meg az egekben.

Így történt:)

2016. márc. 16. 14:55
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem is toxémia/preeklampszia miatt indították a szülést, és nagyon nagy dolognak tartom, hogy egyáltalán esélyt kaptam a hüvelyi szülésre, nem császároztak azonnal.

Teljesen ki is tágultam, de a kitolási szakaszhoz érve két dolog történt: 1. felszökött a vérnyomásom az egekbe és már semmilyen módon nem lehetett levinni (pedig folyamatosan kaptam infúzióban is a vérnyomáscsökkentőt és nyelv alá is puffoltak) 2. leesett a baba szívhangja

A műtőben derült ki, hogy rá volt tekeredve a köldökzsinór, nem tudott beilleszkedni a szülőcsatornába.

Szerencsére az orvosok villámgyorsan beavatkoztak, így egyikünknek sem lett baja. Lányom 9/10-es apgarral született meg.

2016. márc. 17. 13:08
 13/15 anonim ***** válasza:
Fájáskor lelassult a baba szívhangja, és mivel az első gyermekemnél a köldökzsinór a nyakán volt, ami rövid is volt, a doki császárt javasolt. Elfogadtam, bár semmiképp nem akartam császárt, de kockáztatni sem. Mivel az elsőnél vacummal és nyomással és az én erőlködésemmel tudták csak kivenni, féltem, hogy mi lesz. Nem volt a nyakán a köldökzsinór, de valószínűleg nyomta valami, ami miatt csökkent fájáskor a szívhangja.
2016. márc. 18. 23:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha már kiemelted, legalább válaszolj a feltett kérdésekre!
2016. márc. 29. 06:29
 15/15 A kérdező kommentje:
Miről beszélsz utolsó? Én tettem fel a kérdést. Közben senki nem kérdezett csak az első válaszoló aki meg nem értette mi volt a kérdés. Rajta kivül mindenki megértette.
2016. márc. 29. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!