Köldöksérvem van, babát várok, császár lesz a vége? Szét szakadhat a hasfalam, ahogy nőni fog a pocakom?
Figyelt kérdés
2012. dec. 18. 12:22
1/5 anonim válasza:
hanyadik baba? hány hetes vagy?
testvéremnek a 3. babánál lett,de szerencsére nem lett komoly baj belőle,de a hasfala el van vékonyodva
2/5 A kérdező kommentje:
12 hetes vagyok!1-ső baba.Nekem a sérvem úgy alakult ki,hogy rosszúl emeltem meg egy láda 25 kg-os káposztát.
2012. dec. 18. 16:33
3/5 anonim válasza:
nekem is volt,simán szülhettem,semmi gondot nem okozott
4/5 anonim válasza:
Nekem az első baba után alakult ki a köldöksérvem, de egészen addig nem tudtam, hogy az van, míg újra teherbe nem estem.
Én is nagyon aggódtam az elején, főleg, hogy fájt is, de a fájdalom az idővel elmúlt.
Most 35 hetes vagyok, a doki szerint ez nem akadály a normális szülésre.
Viszont a bőröm eléggé berepedezett köldöknél, hiába kenem.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Megnyugodtam,hogy annyira nem nagy gond!
2012. dec. 21. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!