Ha elhal a baba, azt érzem?
Figyelt kérdés
Ha 9 hétben elhal a baba, azt érezhetem? Illetve ha elhal, hogyan "szedik" ki belölem? Felvágnak?
Nagyon félek.
2016. márc. 15. 17:43
1/8 anonim válasza:
9 hetesnél nem vágnak fel, hüvelyen keresztül szedik ki, ha elhal.
2/8 anonim válasza:
Lehet a tünete verzes, alhasi görcsök, de sajnos nem ritka, hogy semmi tünete nincs, csak a következö ultrahangon derül ki. Azt mondjak, az is utal ra, ha az addig jellemzö terhessegi tünetek hirtelen megszünnek.
3/8 anonim válasza:
Sajnos, nem lehet érezni.
Amúgy a terhesség elején elején hüvelyi úton szedik ki az elhalt magzatot, később pedig meg kell szülni. Ezért nem csinálnak császárt. Szörnyű lehet...
4/8 anonim válasza:
Történt már olyan, hogy ikrek közül, az egyik meghalt mert elszívta a másiktól a tápanyagot a méhben, de a nőnek mind a kettőt kikellett hordania...
5/8 anonim válasza:
Nekem volt ilyen, nem éreztem semmit, pedig ikrek voltak, mindkettő elhalt, 9 hét 5 naposan műtöttek. Ahogy írják, hüvelyen keresztül, altatásban szedik ki, maga a műtét semmi, nem érzel semmit. Lelkileg meg nyilván szar.
6/8 anonim válasza:
Nekem egyik napról a másikra elmúltak a tünetek (szerencsére) 8 hetesen, a baba még pénteken is jól érezte magát. Szóval a tünetek megléte vagy nem léte nem garancia semmire!
11 hkm
7/8 anonim válasza:
az első terhességemnek a 9. héten lett vége, őrült görcsök és vérzés, nekem nem kellett műteni (amúgyse vágnak fel, olyan, mint egy sima ab).
A második terhességemben meg a 9. héten múlt el a hányinger, pedig az megmaradt végig.:) szóval, a tünetek elmúlása sem jelent mindig bajt.
8/8 anonim válasza:
Akkor lehet, azert pontoztak le engem, mert azt irtam, a terhessegi tünetek megszünese is utalhat ra. Pedig egyaltalan nem azt akartam mondani, hogy feltetlenül azt jelenti... De tenyleg igy irjak abban a tajekoztatoban is, amit az orvos adott, hogy ez is LEHET egy jel. Persze ez nem jelenti azt, hogy ha elmulnak a tünetek, az feltetlenül rosszat jelent, ahogy az elözö ket valaszolo is irta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!