Ha elhal a baba 18 hetesen egy nap alatt nekem semmi bajom nem lesz ugye?
Figyelt kérdés
2014. júl. 2. 18:07
1/20 anonim válasza:
Nem lesz neked semmi bajod sem. Próbálj nyugodt maradni amennyire csak lehet.
2/20 anonim válasza:
Ne haragudj de miért halna el? 18 hetesen nem jellemzö hogy csak úgy elhal...ez miatt ne aggódj.
3/20 anonim válasza:
Én az egész kérdést nem értem? elhal? 1 nap alatt? hogy érted?
4/20 A kérdező kommentje:
Nem véletlenül kérdeztem nulla magzat vizzel alig élt ma uh-n nézték holnap meg kell szulnom! Ezért!
2014. júl. 2. 18:12
5/20 A kérdező kommentje:
19 hetes lennék 16 hetesre ment össze szegény össze volt görnyedve!
2014. júl. 2. 18:13
8/20 anonim válasza:
barátnőmnek 22 hetesen halt el 5!!napja volt már halott a baba mire kiderült.csak láza lett semmi komolyabb
sajnálom ami veletek történt!kitartás
9/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek ! :( és az a szörnyű h hétfőn 4D re készültünk nahy boldogan és ott egy másodperc alatt elment a kedvünk mindentől mikor a nő fogta a fejét..... :((((
2014. júl. 2. 18:19
10/20 anonim válasza:
Nekem 18 hetesen kellett megszülnöm! Kitartás! Az elején nagyon rossz lesz úgy érzed nincs kiùt ès mindennek vége van... De 3 hónapra rá teherbe estem és most itt szopizik a 2 hónapos fiam. Sajnálom ami most történik veled, de valami okavolt ennek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!