Miért nem akar mocorogni ma?
Figyelt kérdés
Reggel bulizott utoljára a pociban. 23 hetesen gyakori még ha sokáig, majdnem egész nap nem érzem?2010. ápr. 2. 21:28
1/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem pont ez a gondom, hogy elég keveset bulizik. 24 hetes vagyok és már kezdek izgulni, hogy miért nem érzem erősebben. Sőt amikor érzem, akkor se sok ideig csak 1-2 perc. Te neked mennyi ideig tart egy-egy buli?
2/7 anonim válasza:
Szia!
Igen, előfordulhat. Még elég pici a baba.
DE, ha nem mozdul még sokáig (pár órát) én inkább megmutatnám magam az ügyeleten!
3/7 anonim válasza:
Jó a buli kismamák!!!!!Nekem 6 és 7 hónap között bulizott a legtöbbet, volt hogy kimaradt 1-2 nap de utánna duplán bulizott. Aztán a 8.hónapban csak úgy ficánkolt a kilencedik hónapban meg hol itt ol ott éreztem a lábacskáját, kezét, kicsit kiboxolt még anyuci hasában.
4/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Mióta leültem a gép elé, szerencsére elkezdett mocorogni:) Megijedtem nagyon, mert azért már az utóbbi időben rendszeresen éreztem a picit. De ma túl lusta lehetett....
Nekem ha bulizik akkor elég sokáig érzem. Aztán csend.:)De ha pl. eszek,akkor eddig mindig bejelentkezett. Szereti a hasát.
2010. ápr. 2. 21:48
5/7 anonim válasza:
Ne aggódj ez teljesen normális!Kicsi még,nem érezni mindig.Nekem hidegfrontkor pl mai napig meghúzza magát,már kezdem megszokni:-)Ahogy nő egyre többet és erősebben fogod érezni majd!33+5hetes kismami
6/7 anonim válasza:
Szerintem alszik:)) Tavaszi fáradtság:))
Ne aggódj, minden rendben van.
7/7 anonim válasza:
23 hetes terhesen nem mindig erzed, hogy mozog, mert van meg eleg helye. Ne aggodj, nekem 38 hetesen is neha van ugy, hogy a ctg jelzi, hogy mozog, de en nem erzem, pedig nagy a babam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!