Ti megtartanátok így a babát?
Figyelt kérdés
Igazából nem is tudom hogy csúszott be a baba, lehet hogy nem vettük észre hogy kiszakadt az óvszer. A "párommal" nem élünk együtt, igazából csak egy szexkapcsolatnak indult neki van párja. Tegnap mikor együtt voltunk mondtam neki, hogy elég nagy baj van, mire Ő azt mondta hogy ez nem baj, és ne idegeskedjek, ő örül neki. Mikor felvetettem hogy elvetetem, azt mondta, hogy ezek szerint Ő komolyabban gondolja a kapcsolatunkat mint én. Viszont én nagyon félek, és nem szívesen tartanám meg a kicsit, mert mi van ha egy idő után meggondolja magát, és egyedül kell felnevelnem. Ti mit tennétek?? Tudom hogy hülye voltam emiatt ne csesszetek le, elég szarul érzem már így is magam :( :(2016. márc. 12. 08:23
21/25 anonim válasza:
Gratulálok, 59%-os, ez gyönyörű eszmefuttatás volt. Értékrendről beszélni egy két- (vagy több)felé kefélő pasi esetében eleve nonszensz, egy gyerek felnevelése pedig kissé húzósabb projekt, mint bármilyen jellegű párkapcsolatban lenni valakivel. Bár te ezt valszeg úgysem érted.
22/25 anonim válasza:
30 leszel mire szulsz, gondolom mar dolgoztal jo par evet, lesz gyed, a ferfinak is segitenie kell anyagilag. Ennyi idosen en nem vetetnem el!
Rizikos, hogy utana egyaltalan teherbe tudsz - e ujra esni!
En 34 evesen szultem, szinten kapcsolaton kivul, es nem bantam meg, a kisfiam adott ertelmet az eletemnek ! Nehez, az teny, de megeri.
23/25 anonim válasza:
megtartanám.
ha 17-20 évesek lennétek..akkor elvetetném. de már te sem vagy gyerek, na meg a párod sem (mégha a szeretod is).
24/25 anonim válasza:
értékrendről beszélni egy szerető esetében is nonszensz...
25/25 anonim válasza:
Az egyik válaszoló azt mondja, hogy hiba lenne elvetetni, ez nem tetszik senkinek.
A másik azt mondja, hogy megtartaná, de ez már tetszik mindenkinek!
Nem semmi!
Kedves kérdező és hozzászólók! A szerény véleményem az, hogy nagyon súlyos esetben lehet megoldás az abortusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!