Barnázás melett lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Tegnap kellett volna megjönnie de egyenlőre csak barnázok habár ez az utóbbi másfél évben nem volt jellemző rám. Van enyhe hányingerem, és a.dwrekam fáj öedig nekem mindig az alhasam görcsöl...
Sajnos mivel tegnap kezdtem barnázni tesztet nem vettem, és most utazunk el, de ugye felesleges is lenne? Így inkább hormongond nem terhesség ugye?
2016. márc. 12. 07:25
1/2 anonim válasza:
Még menstruálhatsz is terhesség mellett. Barnázás beágyazódásnál is lehet. De tök más is okozhatja. Ha elmúlik, csinálj egy tesztet, ha Továbbra sem jön meg rendesen, akkor doki.
2/2 anonim válasza:
Az úton is tudsz venni tesztet, és holnap reggel megcsinálod.
Viszont valószínűbb, hogy nem vagy terhes, de egyáltalán nem kizárt, hiszen még nem jött meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!