Októberre kiírt kismamák hogy vagytok?
Szia!
Én egész nap émelygek, csak ha eszek akkor nem, illetve szagundorom van (öblítő, cigifüst, kv illat ilyesmi).
10+1 hetes vagyok ma, csak 7 hetes uh képem van, mert a 9 hetes uh-n annyira belemerültünk a dokival a beszédbe hogy elfelejtődött. Legközelebb 2 hét múlva megyek. Közben vettem egy magzati szívhanghallgató készüléket, úgyhogy mikor parázok esetleg, csak meghallgatom hogy minden oké odabenn :)
2-es voltam
Sziasztok! Még nem írtam, csak figyeltem a kérdést.
12 hetes vagyok pont ma, bár a doki 5 nappal idősebbnek gondolta már az első vizsgálatnál is. Hétfőn megyek UH_ra, már nagyon várom, mert a mellfeszülésen/nagyobbodáson kívül nincs semmilyen tünetem. Eddig gyomorégéssel, émelygéssel küszködtem, és nem ehettem akármit, most már minden elmúlt.
Ja, magamról: 3. gyerkőc, 37 éves vagyok. A kicsik még nem tudják, sőt a család előtt is titok egyelőre, valahogy parázósabb vagyok, mint az eddigieknél, ráadásul már így is annyi "a CSOK miatt lesz harmadik" utalást hallottam, hogy már elegem van...
Sziasztok!
Hogy vagytok? Mi újság? Tudjátok már a baba nemét? Én 19 hetes vagyok és jövő héten csütörtökön megyek kontrollra. Már érzitek mozogni a babát? Én 16+3 naposan ismertem fel először, hogy Ő az, pontosan május 15-en 😃. Azóta is aktív. A hasam is elkezdett gömbölyöni. A szomszédom épp a tegnap mondta, hogy látja, hogy terhes vagyok és gratulál pedig eddig csak a család és barátok tudták :)
Szia! Nekem mar mozgolódik. Az első határozott rúgást május 18-ÁN éreztem. Mondjuk előtte is volt valami, de arra még nem mertem azt mondani, hogy ez ő volt. Most vagyok 19 hetes, hétfőn megyek a genetikai uh-ra, nagyon izgulok. Mondjuk múlt heten voltunk babamozizni, ott mindent rendben találtak (méricskélést is kertünk, nem csak mozizást) . Úgy tűnik kislány, vagyis a doki úgy fogalmazott, hogy nem lát semmit , ami fiúra utalna. Remelem ez így is marad, mert már vettünk pár rózsaszín rugit :)
Te hogy vagy?
A 12-es válaszoló vagyok. Október 11-re vagyok kiírva.
Szerencsére minden rendben van, átestem néhány plusz vizsgálaton (kombinált teszt, prena teszt), hogy megtudjuk, minden rendben van-e. Még dolgozom, a gyerekeink pünkösdkor tudták meg, hogy kistesó lesz (elég jól tudtuk titkolni, nem is volt túl nagy a hasam), nagyon örülnek. Elég régóta érzem mozogni, a legutóbbi UH-n folyamatosan mozgolódott. Kislány.
Tervezzük a 4D-t, de előbb egy hosszabb utazás vár rám, ha a dokim is engedi (Lengyelország).
Ti voltatok 4D-n? Nekem az előző két terhességemnél is nagy élmény volt, most is várjuk...
Október négyre vagyok kiírva (eredetileg okt. 7)
Voltam 4D ultrahangon (20 hetes genetika), szerencsére minden rendben van! Kisfiam lesz (van egy 2 éves kislányom), eddig 1,5 kilót híztam, mivel elég vékony vagyok, a 18. héttől már kívülről is látszott a pici mozgása, először 15 hetesen éreztem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!