Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányingerre mit lehet bevenni?

Hányingerre mit lehet bevenni?

Figyelt kérdés

Nem mondom hogy terhes vagyok, mert még nincs tesztem és csak ma kellene megjönnie de elégé kellemetlen hullámokban erősödő hányingerem van a derék fájás mellett. El kell indulnom a 2évesemmel a városba több helyre is és elégé rossz így, és később nem akarom agyon aggódni magam ha mégis véetlenül terhes lennék....

B6 bevehető?

2016. márc. 11. 08:25
 1/4 anonim ***** válasza:
49%
DAEDALON 50 mg tabletta
2016. márc. 11. 08:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Patikába fillérekért adják a 20 db-os B6 vitamint.

Védőnőm is ajánlotta, mert nagyon hatásos, és egyszerre többet is be lehet venni ha nagyon erős az inger, MERT a maradék ami nem hasznosul, az egyszerűen vizelettel távozik.

Én hosszú utazásnál elég hullámos út miatt 3 tablettát vettem be a 2 órás útra, és hányás nélkül megúsztam - pont hányós korszakomban.

2016. márc. 11. 08:33
 3/4 anonim ***** válasza:
B6, Daedalon is bevehető.
2016. márc. 11. 08:53
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Gyombertea nagyon jo...mar ha nem gyogyszerre, hanem vmi termeszetes dologra gondoltal :)
2016. márc. 11. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!