Hányingerre mit lehet bevenni?
Figyelt kérdés
Nem mondom hogy terhes vagyok, mert még nincs tesztem és csak ma kellene megjönnie de elégé kellemetlen hullámokban erősödő hányingerem van a derék fájás mellett. El kell indulnom a 2évesemmel a városba több helyre is és elégé rossz így, és később nem akarom agyon aggódni magam ha mégis véetlenül terhes lennék....
B6 bevehető?
2016. márc. 11. 08:25
2/4 anonim válasza:
Patikába fillérekért adják a 20 db-os B6 vitamint.
Védőnőm is ajánlotta, mert nagyon hatásos, és egyszerre többet is be lehet venni ha nagyon erős az inger, MERT a maradék ami nem hasznosul, az egyszerűen vizelettel távozik.
Én hosszú utazásnál elég hullámos út miatt 3 tablettát vettem be a 2 órás útra, és hányás nélkül megúsztam - pont hányós korszakomban.
4/4 anonim válasza:
Gyombertea nagyon jo...mar ha nem gyogyszerre, hanem vmi termeszetes dologra gondoltal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!