Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gynoflor tabletta terhesen,...

Gynoflor tabletta terhesen, használható?

Figyelt kérdés

Valaki került már olyan helyzetben, hogy nem nézték meg a méhszáját előtte, hogy nyitott-e vagy zárt..és úgy írták fel neki. Mondjuk engem anno megnéztek, mielőtt kijöttem Angliába, csak kaptam egy pótadagot, ha baj lenne a hüvely ph-al (akkor otthon rendben volt :) )de közben terhes lettem, most a 13.hétben vagyok és néha eltolódik kicsit 5-ös ph felé, ami bakteriális változás, mert volt régebben ilyenem.Meg egyik nap zöldes-fehéres színe lett. :(

Ezt anno használtam is és jó volt.De most ugye terhes vagyok, de mivel itt nem divat sajnos megnézni a nőt, csak, ha baj van (pedig én kértem őket, hogy gondom lenne, elküldtek,hogy jaja, ez gyakori ne aggódjak!Hihetetlen hanyagok itt az orvosok, de nem tudom miért :(

De én igen is aggódok, mondta az orvosom nyugodtan lehet használni, de mivel senki nem nézte meg a méhszájam előtte nem tudom, hogy merjem-e? Nehogy felmenjen valami belőle..vagy inkább ebből menjem, ami hasznos baci, Lactobac., meg csak ösztiol, mint egy fárnya baktérium..!

Ösztriol tartalma 0,03 mg benne,nem zavarhat be a hormonoknak ?

2008. szept. 20. 19:52
 1/1 anonim ***** válasza:

szia, a gyonoflor használható terhesség alatt, de óvatosan, az elso trimeszterben jó, ha csak orvosi javaslatra. bár a 13. hét határeset, azért szerintem már használható. Folyásod is van esetleg? A gyonoflor maga nem biztos, hogy kigyógyítja a bakteriális fertozést, ahhoz lehet, h antibiotikumos krém kell, de a kezelés után használható a pH-t rendberakni. Vagy preventíve, ill. enyhébb fertozésnél. Godolom, te így szeretnéd. Az a kevéske osztriol valoszinuleg nem zavarhat be, a terhes noknél az osztriol szint eleve sokkal magasabb, mint rendesen.

Én azért nem mertem magamtól használni semmit, igaz, nekem elérheto volt az orvosom:)Mihamarabbi jobbulást!

2008. szept. 20. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!