Télleg igaz az, hogy 1 kismamának azért nagy a hasa mert pocakjában sok a baba súlya, és sok a magzatvíz?
Figyelt kérdés
2016. márc. 9. 15:47
11/18 anonim válasza:
Télleg helyett inkább tényleg, szerintem egy ember írta az összeset :D Amúgy nyilván arra gondolt a kérdező, hogy függ-e a has mérete a baba súlyától és a magzatvíz mennyiségétől.
Szerintem genetikai adottságokon múlik, plusz a hasizomzaton, akinek erősebb a hasizma, annak nem látszik annyira, mint akinek alig van egy kis izom a hasán :)
12/18 anonim válasza:
Az tuti, hogy nem ezektől függ, 4kg 60cm babámnál kisebb volt a hasam, mint másnak a kisebb babájával. Plusz szerintem a has formája se mindegy, optikailag csalóka lehet.
15/18 anonim válasza:
De most télleg, ez mi a viharnak lett mégis kiemelve? Mit nem tudott még meg télleg a kérdező? Télleg...
16/18 anonim válasza:
Egy uncsi választ fogok adni a többiehz képest😁. Nekem nagy volt a hasam, de igazából nem volt kifejezetten nagy a baba. 54 centivel és 3500 grammal született, magzatvíz mennyisége is átlagos volt. Viszont elég alacsony vagyok és valószínüleg a hasfalam se olyan erős, ezért volt nagy a hasam.
17/18 anonim válasza:
Így két év után sem tudott meggyőzni senki, hogy télleg igaz?
18/18 anonim válasza:
😂 Té(ny)(l)leg!!! 2016-os kérdés!!!! 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!