Október óta itthon vagyok, kiírt a doki táppénzre, mert nagyon stresszes volt a munkaköröm. Az elején jó volt itthon, de már nagyon unatkozom. A babának minden kész, minden szekrényben rendet raktam, minden felesleges holmit kiselejteztem, több évad sorozatot és filmet megnéztem, tanultam, olvastam. De már semmihez sincs kedvem. Itthonról elmenni nem tudok egyedül a 20. hét óta, mert rettenetesen keményedik a hasam, ahogy elindulok. Barátnőim dolgoznak/ gyereket nevelnek, nem nagyon érnek rá. Férjemmel reggel 20 percig vagyok együtt, míg készül a munkába. Este későn jön, 2-3 órát van itthon úgy, hogy nem alszik. De ő ekkor netezik, TV-t néz, nem nagyon foglalkozik velem. Általában a nap nagy részét átalszom, már főzni sincs kedvem. Ha valaminek nekiállok, 10 perc múlva keményedik a hasam. Van hogy fel sem öltözöm, ritkán mosok hajat és a fogmosás is sokszor elmarad. Korábban nem ilyen voltam. Nincs kedvem semmihez, sokat sírok.
Pedig erőt kell venned magadon! Az orvos mondta, hogy nem mehetsz egyedül sehova? Én is keményedtem a vége felé, de jöttem mentem. Nincs esetleg autód? Lehet azzal könnyebben tudnál kicsit kimozdulni. Ha pedig valahova szeretnél elmenni esetleg taxi...Valami otthoni hobbi sem ártana, ami kikapcsol....
2016. márc. 9. 12:31
2/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs jogsim. Taxival csak orvoshoz meg védőnőhöz szoktam menni. Így is alkalmanként 1500 Ft és előtte nap meg kell rendelni (kisváros, nem hemzsegnek a taxik). Volt, hogy elmentem boltba, de rosszul lettem. Úgy kellett értem jönni.
2016. márc. 9. 12:37
3/11 anonim válasza:
Bár én még csak 20 hetes vagyok, de december eleje óta táppénzen vagyok itthon. Van már 2 nagyobb tesó, ők ovisok. Reggel elviszem őket, délután ertük megyek. Napközben házimunka, nagyon nagymama tempóban. Mi még venni sem vettünk semmit, a leendő baba szoba is még egy raktárként funkcionál.mostanában kezdek én is besokallni, pedig még jópár hét áll előttünk. Próbáld magad azzal vigazstalni hogy már a javán túl vagy, néhány hét van csak hátra, utána úgysem lesz időd és energiád unatkozni. Illetve kárpótolni fog az unatkozás és befele fordulásért egy apró kisember 😊 tudom hogy főleg ìgy a vége fele nehéz kibírni a hátralévő időt, de már tényleg nem annyira sok van hátra! Lehet hogy 2 hét múlva szülsz, próbálj meg egy kis vidámságot tölteni magadba! Örülj hogy babad lesz, örúlj hogy most még ketten vagytok, nemsokára már ez is csak a múlté lesz 😊 ne hagyd el magad! Moss hajat moss fogat, ha ugy erzed jónak sminkeld ki magad, még akkor is ha nem mész sehova, csak jobban érzed magad ha a tükörböl nem egy zsíroshajú sárga fogú svanyú arc néz vissza! Szeretsd magad annyira hogy odafigyelsz magadra, a keményedésekre szedj magne b6ot, de ha a méhszáj zárt akkor nyugodtan kimozdulhatsz egy kicsit. Nekem most mult el a haskeményedés, elejétől kezdve volt először mensis görcs, utána kemenyedés! Olvass a baba témában hogy minél felkeszültebben várd azt a kis eletet aki téged választott anyukajává! Fel a fejjel!
2016. márc. 9. 12:52
4/11 anonim válasza:
Jah nekem is volt hogy rosszul lettem a boltban, de azért még nem zárkozom be!
2016. márc. 9. 12:54
5/11 anonim válasza:
Nincs valami hobbid amit otthon csinálhatnál? Én pl. szeretek kötni,varrni. Utolsó hónapokban kötöttem egy óriási csipkekendőt, varrtam poliészter filcből apró figurácskákat szobadísznek. [link] ilyesmiket :-) Próbálj meg valami érdeklődési körödnek és állapotodnak megfelelő otthoni elfoglaltságot találni. Megy vele az idő és célt ad a napnak.
2016. márc. 9. 12:54
6/11 anonim válasza:
A párodnak mondtad ezeket?
Mit mond, miért nem csináltok semmi közös programot?
2016. márc. 9. 12:55
7/11 anonim válasza:
Vegyél erőt magadon mert ha ilyen depressziósan kezdesz neki a gyermekágyas idöszaknak is, akkor könnyen leszel szülés utáni depresszióba...
2016. márc. 9. 12:55
8/11 A kérdező kommentje:
Mondtam a férjemnek, de neki sincs könnyű időszaka, elég sok munkája van és túlórázik sokat, ha majd megszületik a pici többet tudjon velünk lenni. Szerinte jó dolgom van, unatkozom és lusta vagyok.
2016. márc. 9. 13:32
9/11 anonim válasza:
Hova valósi vagy?
2016. márc. 9. 14:44
10/11 anonim válasza:
Hát azért a férjed nem túl kedves. Én is itthon voltam, de az én férjem sietett haza este, beszélgettünk, játszottunk, elmentünk valamerre, pedig ő is laptop, stb.függő.
Szerintem beszélj vele, hogy minden este legyen egy közös órátok!
Oké, hogy ő nyugalomra vágyik, te meg társaságra, ezt meg kell oldjátok!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!