Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Depresszios lettem? Mas is...

Depresszios lettem? Mas is erzi igy magat?

Figyelt kérdés
15+5 hetes kismama vagyok es egy ideje eszre vettem, hogy turelmetlenebb vagyok es idegesebb. Foleg par napja rossz a helyzet. Nem tervezett terhesseg es valahogy most tudatosult bennem par dolog. Kulfoldon elek, reg nem voltam otthon es iden szerettem volna menni, de a baba miatt abban az idopontban nem repulhetek mar es a repjegyem arat sem kaptam meg vissza ami nem volt olcso. Egyenlore dolgozom foallasban amig tudok, de utana nem tudom, hogy fogunk kijonni a penzbol. Ez az egyik ami aggaszt a honvagy mellett. Tudom, hogy nem lesz penzem masik repjegyre egy jo ideig. Edesanyam elvileg jon augusztusban, de mostanaban merultek fel egesszsegugyi problemak, es aprilis vegen derul ki az eredmeny. Miatta is nagyon aggodom, lehet nem is tud jonni. A barataimban is csalodtam. Tegnap 3szor sirtam, de csak azert ennyiszer, mert meloban visszatartom. Ma reggel mar egyszer elkapott a sirogorcs. Nem akarok depis lenni. Fog ez javulni?
2013. ápr. 13. 00:23
 1/6 anonim válasza:

Én nem éltem át hasonlo helyzetett mivel férfi vagyok.

De,a noverem pont egy hasonlo eseten ment at,szules elott meg utan.O is,ferjhez menes utan,elkoltozott otthonrol jo 900 km tavolsagra a szulofalunktol.Neki ugy szinten honvagya tamadt terhesseg idoalatt.Miutan megszulte a kislanyat,depresszioba esett,mindenaron,mindenkepp haza akart menni,szulofalunkban.Szules utan par hetre,mar ott hagyott mindenkit,kis babat is,es utnak indult,kb 1 honap utan ert haza.Nem volt konnyu atelni azt az 1 honapot szamunkra,ez a 90-es evek elejen tortent,a kovetkezmenyek azota is mely sebet hagytak bennunk,egesz csaladunkban

2013. ápr. 13. 02:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem csak depresszió, neked konkrétan vannak is problémáid.

Egy része normális, de úgy érzem ebböl nem fogsz kijönni sehogy sem, ha nem teszel ellene.

Remélem azért van párod aki támogat téged, és segít ebben a nehéz esetben is.

Ha megszületik a baba még kevesebb pénzed lesz. ùgy érzem te amerkiában élsz, ha annyira drágállod a repjegyet.Amerikában a szülésért is fizetni kell még akkor is ha van biztosításod, ha meg komplikáció jön akkor nem is keveset.

Eröt kell venned magadat, és túltenni ezen magadat, elfogadni, hogy kevés a pénzed, és hogy egyedül (vagy pároddal) kell a nehézségeken túltenned magadat.

2013. ápr. 13. 07:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Utolsó! Nem. Amerikában , legalábbis az USA-ban minden kismama ingyen szül és ingyen látják el, még, akkor is, ha nincs biztosítása. A baba miatt automatiksan kap erre az időre biztosítást, ami a szülés utáni első kontrollig érvényes.
2013. ápr. 13. 07:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Sajnálom a helyzetedet! De próbáld úgy nézni a dolgot, hogy egy csoda történik veled. Más évekig próbálkozik babával, benned meg már ott fejlődik. Mindennek megvan a pozitív oldala csak meg kell látnod benne! Kitartást és erőt kívánok neked az előtted álló nehéz időkhöz!
2013. ápr. 13. 07:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Nehéz de boldog időkhöz!
2013. ápr. 13. 07:41
 6/6 A kérdező kommentje:
De aranyosak vagytok koszonom a batoritast. Ausztraliab elek egyebkent,parom is ausztral aki mindenben tamogat. Nagyszeru ember. Emiatt is utalom, hogy most ilyen vilagvege hangulatom van es magat okolja, pedig mondom neki mindig, hogy o nem tehet rola. Valoszinuleg a hormonok kisse,labilisabba,tettek erzelmileg. Miatta es a baba miatt is szeretnek ezen minel elobb tuljutni.
2013. ápr. 13. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!