Depresszios lettem? Mas is erzi igy magat?
Én nem éltem át hasonlo helyzetett mivel férfi vagyok.
De,a noverem pont egy hasonlo eseten ment at,szules elott meg utan.O is,ferjhez menes utan,elkoltozott otthonrol jo 900 km tavolsagra a szulofalunktol.Neki ugy szinten honvagya tamadt terhesseg idoalatt.Miutan megszulte a kislanyat,depresszioba esett,mindenaron,mindenkepp haza akart menni,szulofalunkban.Szules utan par hetre,mar ott hagyott mindenkit,kis babat is,es utnak indult,kb 1 honap utan ert haza.Nem volt konnyu atelni azt az 1 honapot szamunkra,ez a 90-es evek elejen tortent,a kovetkezmenyek azota is mely sebet hagytak bennunk,egesz csaladunkban
Szerintem ez nem csak depresszió, neked konkrétan vannak is problémáid.
Egy része normális, de úgy érzem ebböl nem fogsz kijönni sehogy sem, ha nem teszel ellene.
Remélem azért van párod aki támogat téged, és segít ebben a nehéz esetben is.
Ha megszületik a baba még kevesebb pénzed lesz. ùgy érzem te amerkiában élsz, ha annyira drágállod a repjegyet.Amerikában a szülésért is fizetni kell még akkor is ha van biztosításod, ha meg komplikáció jön akkor nem is keveset.
Eröt kell venned magadat, és túltenni ezen magadat, elfogadni, hogy kevés a pénzed, és hogy egyedül (vagy pároddal) kell a nehézségeken túltenned magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!