Nektek inkább Eliza vagy az Elina név tetszik jobban?
Figyelt kérdés
Április 3-ra vagyok kiírva,és még mindig nem tudtuk a párommal eldönteni,hogy végül melyik mellett döntsünk,szerintetek?2016. márc. 9. 01:07
12/27 anonim válasza:
Nekem mind a kettő nagy kedvenc,tetszenek az E betűs lánynevek.Talán az Elina egy fokkal jobban tetszik,de a vezetéknévhez az Eliza passzol jobban.
13/27 A kérdező kommentje:
:)) Köszönöm mindenkinek!
2016. márc. 9. 07:25
15/27 anonim válasza:
Eliza.Kislányom is az lesz. :-) Csak ő Csenge Eliza.
16/27 anonim válasza:
Tőlem is egy szavazat az Elizára. :)
Gyors és könnyű szülést kívánok! :)
17/27 anonim válasza:
Eliza nagyon szép, nekünk is tetszik, de Bálint a vezetéknév, ahhoz meg olyan hülyén hangzik (Bálint-E liza?).
Nagy szívfájdalmam, hogy nem adhatjuk a lányunknak, de ti szerintem ezt válasszátok! :)
18/27 anonim válasza:
Üdv a klubban!
Én Eliza vagyok már 30 éve, és ráadásul a vezetéknevünk is egy betűt leszámítva ugyanaz. (egyébként van belőlünk sok... sajnos :( )
20/27 anonim válasza:
Elizára szavaznék én is.De Őt is tudjátok majd Lizának becézni.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!