Motoros vagy motorozó kismamák meddig ültetek/ültök motorra? Ha mentetek hosszabb vagy rövidebb távra és volt e extra "óvintézkedés"?
Figyelt kérdés
Augusztusra vagyok kiírva és májusban lesz egy találkozó amire nagyon szeretnénk elmenni. A másik: a párom szülei 20km-re laknak egy faluban és oda mindig motorral mentünk a nyáron. Van autó is csak érdekelne a MOTOROS kismamák véleménye.
20h km
2010. ápr. 2. 10:42
1/4 anonim válasza:
En amikor megtudtam, hogy babas vagyok eszem agaban sem volt motorra ulni, Sot azota ferjemet is jobban feltem.
2/4 anonim válasza:
Én csak benzintyúk voltam, de az rendszeresen + saját kis robogóm volt, de mikor megtudtam, hogy babát várok, többet nem ültem motorra/robogóra.
3/4 anonim válasza:
Nekünk sportmotorunk van.Májusra vagyok kiírva,utoljára októberben ültem fel. 1.a hasamnak kényelmetlen volt,2.azt mondták,hogy a rázkódástól leválhat a méhlepény.. A te döntésed,de én nem tenném!Tudom,hogy a motorozás is része a dolognak,de nem lenne megoldás,hogy te kocsival menj?Attól még ott lehetsz,nézheted őket,szórakozhatsz.. Vigyázz magatokra! üdv.:35hetes :)
4/4 A kérdező kommentje:
Nem fogok felülni mert félek hogy mi lesz, viszont kíváncsi voltam más hogy tett. Köszönöm a válasokat.
2010. ápr. 5. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!