Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A Tena Lady Extra elég szülés...

A Tena Lady Extra elég szülés utánra? Egyáltalán érdemes venni?

Figyelt kérdés
2010. okt. 29. 13:22
 1/9 anonim ***** válasza:
én nagyon szerettem, mindkét szülés után ezt használtam
2010. okt. 29. 13:23
 2/9 anonim ***** válasza:
A lányommal ezt használtam én is nagyon szeretem. Most várom a másodikat de megint vetem.
2010. okt. 29. 13:29
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,akkor venni fogok.Első baba és még tapasztalatlan vagyok,van aki javasolja és van aki nem.De úgy vagyok vele,hogy inkább legyen bent nálam a biztonság kedvéért.
2010. okt. 29. 13:32
 4/9 anonim ***** válasza:
4 hónapja szültem és ezt használtam a tenafix hálós bugyival!Nagyon jó volt!Biztonságban éreztem magam!
2010. okt. 29. 14:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Csatlakozom! Szuper volt! Én repedtem picit és mivel a betét vastag, nem fájt az ülés sem. :-) És tuti nedvszívó is.
2010. okt. 29. 14:32
 6/9 anonim ***** válasza:

én még itthon is ezt használtam, örültem, hogy maradt még

ha nem reped vagy vágják az embert, akkor is nagyon kényelmes, hiszen az bárhogy is nézzük egy meggyötört rész

2010. okt. 29. 14:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem szülés után elég volt a sima betét, de most a 2. szülésnél fogok venni, mert lehet, hogy most jobban fogok vérezni.
2010. okt. 29. 15:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is nagyon véreztem, de a Tena Extra nekem is elég volt, és kényelmes is volt, nem zavart.
2010. okt. 29. 15:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is ilyet készítettem be. Ha a szülés a magzatvíz folyásával kezdődik akkor is nagyon jól jön-tapasztalat:)
2010. okt. 30. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!