Influenza jellegű megbetegedés esetén a Fromilid Uno szedhető terhesen?
Terhesség és szoptatás
Ha Ön terhes vagy szoptat, illetve ha fennáll Önnél a terhesség lehetősége vagy gyermeket szeretne, a gyógyszer alkalmazása előtt beszéljen kezelőorvosával vagy gyógyszerészével.
Mivel a klaritromicin terhesség alatti biztonságos alkalmazását nem igazolták, csak kivételes körülmények között, a terápiás előnyök és a lehetséges kockázatok alapos mérlegelését követően alkalmazható.
Olvasni tudok, google-t használni is, szóval EZEN már rég túl vagyok.
Majdnem mindre ez van ráírva.
Orvos írta fel az előző, tudatában annak, hogy terhes vagyok, de akkor nem vettem be, pontosan a leírás miatt. A recept még megvan, 2 hónap alatt harmadszorra vagyok beteg, eddig nemnagyon szedtem semmit, mert lázam nem volt. Most van.
Mint írtam, orvos írta fel. Antibiotikumot nem is tudnék venni recept nélkül.
Az Algopyrint is ő írta fel, amiből eddig 3at bevettem, mert azt mondta, azt lehet. Azt itt meg sok válaszoló szerint tilos...
A lányom antibiotikumot kapott a betegségére. Arra, amit most sikeresen elkaptam tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!