Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhességnek lehet köze...

A terhességnek lehet köze ahhoz hogy ilyen rosszul alszom?

Figyelt kérdés

13 hetes vagyok. kb. 4-5 hete 22.00 korul fekszem (mint mindig), de 02.00 korup.felebredek es 2 oran keresztul csak forgolodok. az agyam kattog, hol a baba teman hol tök mas dolgokon, de nem tudok visszaaludni ettol persze ideges leszek es annal nehezebb. a lanyom vegre atalussza az ejszakakat es pihenhetnek de emiatt egyszeruen nem tudok, pedig nap koznen direkt nem is alszom, megis minden ejjel felkelek es ha nagy nehezsegek aran vissza is alszom, 04.00 utan, onnantol mar fel orankent felkelek.

mas is volt igy? lehet ez a terhessegtol? talaltatok valami megoldast ra?

2016. márc. 6. 10:01
 1/8 anonim ***** válasza:

Én is hasonlóan vagyok, csak én már 17 hetes kismama vagyok.

Alig tudok aludni. Az elején még állva is el tudtam volna aludni, most megy egyáltán nem megy. Nekem még tetézi a dolgot, hogy folyamatos fejfájásom is van, ami napokig tart éjjel-nappal.

De emlékszem, a fiammal is ez volt, hogy az elején álomkór, utána álmatlanság. Bár vele nem fájt a fejem.

2016. márc. 6. 10:04
 2/8 A kérdező kommentje:
nem tudom az elso terhessegemnel mar 20.00kor.bealudtam.es aludtam reggelig mint a bunda. igaz akkor dolgoztam. de most sem lustulok, tanulok kertet muvelek jarunk ide oda a nagyobbikkal es megsem tudok aludni pesig este 20.00kor mar majd leesik a.fejem. az elalvas konnyen megy csak a visszaalvas nem. es nem zajra kelek ejjel csak ugy magamtol.
2016. márc. 6. 10:22
 3/8 anonim ***** válasza:

szia!

A terhesség kb felétől így vagyok. Van, hogy 3x 4x is kelek. Ma vagyok 39 hetes.

2016. márc. 6. 10:39
 4/8 anonim ***** válasza:

En az elso ket terhessegemnel az egesz napot at tudtam volna aludni az elejen, a vege fele volt alvasgondom, kenyelmetlen is volt a fekves, allandoan pisilnem kellett es mar izgatott is voltam.

Viszont a 3. terhessegemnek az elejetol (kb 6. hettol) rosszul aludtam. Hamar almos voltam, az elalvas konnyen ment, de max 2-3 ora mulva felebredtem es nagyon sokaig nem tudtam visszaaludni. Olyan eber voltam, mintha mar reggel lenne. Persze hajnalban mar visszaaludtam, de akkor mar ebredni kellett, napkozben is tudtam volna aludni, de nem volt ea lehetosegem. Osszessegeben napi 4-5 oranal tobbet nem aludtam es nagyon faradt, kimerult voltam. Sajnos a 12. Heten nekem elment a baba, de az orvos elotte meg azt mondta, hogy ez normalis dolog, a hormonok okozzak es a masodik trimeszterben altalaban jobb lesz.

2016. márc. 6. 11:03
 5/8 anonim ***** válasza:
14hetes vagyok es en is folyton felebredek. Főként mert pisilnem kell,de nem csak akkor. :)
2016. márc. 6. 11:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Holnap leszek 17 hetes,kb 3-4hete kìnlódok èn is. Èn is 2körül èbredek,pisi aztàn nem is tudok visszaaludni,ehgez mèg hozzàjön hogy pàrom iszonyat horkol amitől a falra màszok.☺mire visszaaludnèk a fiam màr jön ès èbreszt. ☺szóval àtérzem a helyzeted. Ha vìgasztal,nem vagy egyedül.
2016. márc. 6. 13:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Ajjaj..szerintem az anyaság (beleértve a terhességet is már)egyenlő rossz alvás...

Én legalábbis Mielőtt gyerekem lett ugy aludtam,mint a bunda..azóta kozel sem,nagyritkán alszom át egy éjszakát pedig már óvodások...

2016. márc. 6. 14:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Én az elsőt várom, eddig nagyon jó alvó voltam, azóta ritka h végigalszom, v egyből visszaalszok. Nem tudtam én sem, h ezt okozhatja a terhesség. Én van h 2-7 ig ébrenvagyok, azután aludnék. 15 hetes
2016. márc. 6. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!