Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szörnyen rosszul érzem magam,...

Szörnyen rosszul érzem magam, mit tegyek? Terhességnek lehet a jele ilyen korán?

Figyelt kérdés
A párommal több mint két hete voltunk együtt, nem védekeztünk semmivel sem. Ma reggel olyan hányingerre,szédülésre keltem hogy mikor kimentem wc-re azt hittem ott helyben elájulok. Nagyon hányingerem van. Azt szeretném kérdezni hogy ez lehetséges ilyen korán? Csináltam egy tesztet de sajnos negatív lett. A menszeszemnek csak 2.-án (nem)kellene megjönnie. Köszönöm szépen a segítséget!
2013. dec. 28. 11:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha a teszt negatív lett, akkor a tüneteket nem a terhesség okozza. Azok ugyanis már a megemelkedett hormonszint miatt vannak, amit a tesztnek már mutatnia kellene. Lehet, hogy elkaptál valamit esetleg. Ettől függetlenül ne csüggedj, mert lehet sikerült a baba, csak még nem a terhesség miatt vagy rosszul szerintem. Drukkolok!
2013. dec. 28. 11:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Oh bocsi, most látom, hogy már több, mint két hete volt az aktus...Akkor sajnos már mutatnia kellene a tesztnek, ha terhes vagy. Csinálj egy másik 10-es tesztet, mert ez lehet, hogy rossz volt. Mindenképpen reggeli első vizelet legyen és 10-es teszt!
2013. dec. 28. 11:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!!! Tesztelek akkor egy másikkal. Köszönöm!!
2013. dec. 28. 12:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem meg a nemvart napjan is negativ volt a tesztem,aztan csak ra 2 napra teszteltem ujra,akkor mar pozitiv volt,nem volt tul halvany,de nagyon eros sem.
2013. dec. 30. 19:33
 5/6 A kérdező kommentje:

Kedves Sandy!

Köszönöm szépen a segítséget neked is! Boldog új évet! :)

2013. dec. 31. 14:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Szivesen :)

Neked is boldog ujevet es pozitiv tesztet! :)

2013. dec. 31. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!