Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25 hetesen hirtelen étvágy...

MKs kérdése:

25 hetesen hirtelen étvágy csökkenés? Mitől lehet? Valaki aki még hasonlót tapasztalt?

Figyelt kérdés

Mitől lehet az első 14hét végig rosszul voltam, rengeteget szaladtam a toalettre mindentől émelyegtem még fogytam is. Majd egyik napról a másikra hatalmas étvágyam lett a közérzetem is javult és persze a rosszullétek megszűntek.Fel is szedtem cirka 14 kilogrammot. Most pedig 24 hét végén el kezdtem érezni hogy egyre kevesebb ételt kívánok. Amikor eszek akkor is a kevéstől úgy eltelek mintha hatalmas adagot ettem volna.

Pedig 1-2 héttel ezelőtt még rémisztően nagy adagokat ettem a párom nem bírt annyit enni. A válaszokat köszönöm!

2016. márc. 4. 17:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Egyrészt a gyomrod már szűkülhet ilyenkor, ha nyomja az összeszorított belsőd. Másrészt pedig vége van a télnek is, ilyenkor már nem raktározunk.:)

Én is a 28.hétig híztam 10 kg-t, azóta szinte semmit.:)

38hkm

2016. márc. 4. 17:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2016. márc. 4. 17:40
 3/6 anonim ***** válasza:

Ugyan ebben a cipőben járok én is. Ez teljesen természetes. Annyit egyél ami épp jól esik, és mellette terhes vitamint - mert azt a sokféle vitamint és ásványi elemet ami benne van máshonnan a mai világban és "gyári" kajákból lehetetlen hozzájutni.

28 hetes vagyok :)

2016. márc. 4. 17:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2016. márc. 4. 17:48
 5/6 anonim ***** válasza:

én kb. a 14 hétig nem ettem semmit, fogytam is 3 kg! majd normál adagokat sikerült ennem, amennyit máskor is szoktam, majd kb. 26 héttől megint nem tudtam enni semmit, de nem a rosszullét miatt, hanem alapból babaadagokat sikerült csak leerőltetnem, és most a 32. héttől farkas étvággyal küzdök, állandóan ennék :S így sikerült 4 hét alatt +3kg híznom :(

55kg-val kezdtem, most tartok 66 kg-nál! és még 7 hét hátra van :)

2016. márc. 4. 18:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez normális. Nekem a 25 héttől kezdődött az, hogy alig bírtam enni, főleg a rengeteg sav miatt. És ez csak jelentősen rosszabbodott a harmincas hetekben. Az utolsó egy hónapban már napi 1-2 almán, némi joghurton meg egy marék rennie-n éltem... Nem is híztam 10 kilónál többet egyik terhesség alatt sem.
2016. márc. 6. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!