Kinek hogy telik a terhesség? Hány éves vagy és
hányadik babádat várod?
Figyelt kérdés
Én a 19. hétben vagyok,a hasam már látszik. Az első babát várjuk. Én 20 éves vagyok,a párom 22. Nagyon szívesen olvasgatok sztorikat érdekes vagy vicces dolgokat mások tapasztalatairól és terhességéről. Már most imádom a picurt oedig még meg sem született. Van kedvetek ilyenekről beszélgetni? Írjatok le bármit..de tényleg minden érdekel ami a terhességgel kapcsolatos. Hogy viselitek? ányadik hetben vagytok? Kisfiú vagy kislány lesz? Ki hogy reagált mikor megtudták a nagy hírt? Hogy telnek a napjaitok? A párotok hogyan bánik veletek? Nekem pl sokkal szorosabb lett a párommal a kapcsolatom amióta a babó a pocimban van. Kinek mekkora a hasa?
Na gratulálok. A meddőség 100% kizárva :D Én is ettem egy jó hétig a sósat..mindent sósan ettem és mindent ettem,ami sós :D most már nem kívánom
2016. márc. 4. 15:30
22/25 anonim válasza:
3. babámat várom, 35 hetes vagyok. Ez volt az eddigi legkönnyebb terhességem, múlt hétig. Aztán kivették a vakbelemet, és próbálom túlélni a helyzetet. A hasam óriási, és nagyon feszül, de már csak pár hét a császárig. (természetes úton így sajnos nem szülhetek)
2016. márc. 4. 15:46
23/25 anonim válasza:
28 éves vagyok, màsodik baba, a "nagy"lányom két éves. 17 hetes vagyok most. Sokkal nehezebb ez a terhesség mint az előző. Most éppen az àllandó fàradsàggal küzdök.
Több mint fél év probàlkozàs utàn jött ôssze.
De tegnap màr éreztem mozogni:).
Egyre jobban félek hogy fogok bírni két gyerekkel.... Most még nem tudom elképzelni milyen lesz. Még nem tudjuk fiu e vagy làny lesz, a férjem még egy kislànyt szeretne:).
2016. márc. 4. 20:44
24/25 anonim válasza:
Sziasztok! Előszö is,gratulàlok minden kismamànak :) Én a 17. Héten vagyok, 32 éves, első baba. Az eleje jól telt, szagundoron és hànyingeren kívül nem volt semmi gond. Az evés szinte erőltetni kellett, le is ment 2 kiló. De alapvetően jól éreztem magam, savanyúcukrot kívàntam minden mennyiségben. :) Szépen növekszik a pocim, nagyon szeretem màr most a kisbabàmat. Remélem hamarosan kiderül hogy kisfiú vagy kislàny. Sajnos Ibs- es vagyok, ezért hasmenés még mindig előfordul, ilyenkor nagyon kell figyelni a folyadékpótlàsra. Mindenkinek boldog babavàràst kívànok!
2016. márc. 5. 11:46
25/25 anonim válasza:
Sziasztok! Gratulálok mindenkinek! :)
25 éves vagyok, 20 hetes, második babát várjuk, a nagylányom 22 hónapos. :) Egyik terhességemnél sem volt rosszullétem, ételundorom. Nem vizesedtem (eddig), nincs semmi tünet. Kicsit látszik már a poci, de nem lehet megmondani, hogy gyermeket várok. Magzatmozgást már 3-4 hete érzek, apuka meg mama is érezte már 2 hete. Úgyhogy összességében vagy én viselem jól a várandósságot, vagy a gyerekek kíméletesek velem. :)
Jó egészséget és boldog babavárást! Akinek pedig lassan aktuális, azoknak könnyű szülést kívánok!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!