Kinek hogy telik a terhesség? Hány éves vagy és hányadik babádat várod?
Szia kèrdezó, sziasztok kedves hozzàszóló anyukàk!
Pont most tettem ki egy kèrdèst, hogy van-e valakinek kedve egy zàrt facebook csoporthoz csatlakozni, ahol ùjdonsült anyukàk beszèlgethetnènek màsokkal tapasztalataikról. :)
Különben 8 hetes vagyok ès pàr napos. 24. èletèvemet töltöm jùlius 17-èn :) október 11-re vagyok kiirva, pont tegnap voltam a dokinàl megvan az elso ultrahangos kèpem.
A pàrom is egy idös velem. Meglepett a hir ugyan, mert nem volt betervezve, csak èvekkel kèsöbb, de persze nem bànjuk. A baràtommal mi is kozelebb kerultunk egymàshoz, amiota megtudtuk, hogy nemsokàra hàrman leszunk.
A csalàdtagok mèg nem tudjàk. :) Munkahelyemen ma kèszulok bejelenteni. Mert szigorùan veszik a betegszabit ès jovohèten egèsz hèten itthon kell posvadjak. :)
Elsö baba :) nem tudom, de ùgy èrzem, hogy kisfiù lesz. Ti?
Szia!
24 vagyok van már egy 1,5 éves fiam és 21.hetes a pocaklakó aki kislány :)
16.hétig húst nem ettem szagundorom volt nagyon kevés dolgot tudtam enni 4 kgot fogytam az elején.
Fiammal nagyoon lassan telt az idő de mooost repül , vele is hatalmas volt a pocakom mindig azt mondták tuti 2 van odabent és most is jo nagy már a pocakom :) :)
Imádom!!!!!! :)
30.-án megyünk 4D-re :)
Alexandra
Sziasztok!
Én 23 vagyok 34+3 hetes, 2. babával, első 2 éves lány, és megint lányunk lesz :)
Én egyre nehezebben bírom, főleg hogy a 2 évesem után is kell szaladgálni úgy hogy pihenés csak éjjel van, szerencsére a párom sokat segít, de 6-16-ig dolgozik, neki is kell a pihenés.
A méhszájam eddig zárt, vagyis úgy tudom, kedden megyek orvoshoz akkor kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!