Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek hogy telik a terhesség?...

Kinek hogy telik a terhesség? Hány éves vagy és hányadik babádat várod?

Figyelt kérdés
Én a 19. hétben vagyok,a hasam már látszik. Az első babát várjuk. Én 20 éves vagyok,a párom 22. Nagyon szívesen olvasgatok sztorikat érdekes vagy vicces dolgokat mások tapasztalatairól és terhességéről. Már most imádom a picurt oedig még meg sem született. Van kedvetek ilyenekről beszélgetni? Írjatok le bármit..de tényleg minden érdekel ami a terhességgel kapcsolatos. Hogy viselitek? ányadik hetben vagytok? Kisfiú vagy kislány lesz? Ki hogy reagált mikor megtudták a nagy hírt? Hogy telnek a napjaitok? A párotok hogyan bánik veletek? Nekem pl sokkal szorosabb lett a párommal a kapcsolatom amióta a babó a pocimban van. Kinek mekkora a hasa?
2016. márc. 4. 10:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Én 32 éves vagyok, harmadik babámat várom, 21 hetes vagyok. Még nem igazán látszik, csak mi látjuk.:)
2016. márc. 4. 11:01
 12/25 A kérdező kommentje:
Nekem már azok is látják a pocim akik nem is tudnak róla. Már kb 3 hete mozog,nagyon eleven baba :) Alig várom már,hogy megszülessen :)
2016. márc. 4. 11:24
 13/25 anonim ***** válasza:
25 éves vagyok, 8+4 hetes. Második gyerek,lányom 3,5éves lesz egy hónap múlva. Két hete hányingerem van,és hulla fáradt vagyok. Hátam évek óta fáj sajnos. Én itthon vagyok a lányommal,hétfőtől megy újra oviba,három elhalasztott orrmandula mütét után,majd máskor megműttetjük... Aztán kezdek uj munkahelyen majd lassan,remélem javul ez a rosszullét. Bár ha eszek,akkor nincs hányinger de pont emiatt el ae jutok addig,hogy egyek. Párom ,nem a lányom apja,segít mindenben,munka után sokszor ő mosogat,takarit,mert látja rajtam,hogy szarul vagyok.
2016. márc. 4. 11:27
 14/25 A kérdező kommentje:
Nekem is az elején nagyon hányingerem volt és sokszor olyan rosszul voltam,hogy ha ki tudtam kelni az ágyból az már nagy eredmény volt. Nekem a 15. hétig tartott
2016. márc. 4. 11:31
 15/25 anonim ***** válasza:
21 éves vagyok és 26 hetes. Én elég sokáig hánytam, néha még most is. Hatalmas már a pocim, kislányunk lesz, nagyon várjuk már :)
2016. márc. 4. 11:52
 16/25 anonim ***** válasza:

Szia kèrdezó, sziasztok kedves hozzàszóló anyukàk!

Pont most tettem ki egy kèrdèst, hogy van-e valakinek kedve egy zàrt facebook csoporthoz csatlakozni, ahol ùjdonsült anyukàk beszèlgethetnènek màsokkal tapasztalataikról. :)

Különben 8 hetes vagyok ès pàr napos. 24. èletèvemet töltöm jùlius 17-èn :) október 11-re vagyok kiirva, pont tegnap voltam a dokinàl megvan az elso ultrahangos kèpem.

A pàrom is egy idös velem. Meglepett a hir ugyan, mert nem volt betervezve, csak èvekkel kèsöbb, de persze nem bànjuk. A baràtommal mi is kozelebb kerultunk egymàshoz, amiota megtudtuk, hogy nemsokàra hàrman leszunk.

A csalàdtagok mèg nem tudjàk. :) Munkahelyemen ma kèszulok bejelenteni. Mert szigorùan veszik a betegszabit ès jovohèten egèsz hèten itthon kell posvadjak. :)

Elsö baba :) nem tudom, de ùgy èrzem, hogy kisfiù lesz. Ti?

2016. márc. 4. 12:57
 17/25 anonim ***** válasza:

Szia!

24 vagyok van már egy 1,5 éves fiam és 21.hetes a pocaklakó aki kislány :)

16.hétig húst nem ettem szagundorom volt nagyon kevés dolgot tudtam enni 4 kgot fogytam az elején.

Fiammal nagyoon lassan telt az idő de mooost repül , vele is hatalmas volt a pocakom mindig azt mondták tuti 2 van odabent és most is jo nagy már a pocakom :) :)

Imádom!!!!!! :)

30.-án megyünk 4D-re :)

Alexandra

2016. márc. 4. 13:09
 18/25 A kérdező kommentje:
Mi nem kapkodtuk el a dolgot,akkor jelentettük be amikor már látszott a pocim,de nagyon örült neki mindenki :) az a facebook csoport szerintem. jó ötlet,ha lesz akkor szólj :) a húst eleinte én sem tudtam megenni semmijen formában,viszont a szalonnát nagyon kívántam :D
2016. márc. 4. 13:12
 19/25 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én 23 vagyok 34+3 hetes, 2. babával, első 2 éves lány, és megint lányunk lesz :)

Én egyre nehezebben bírom, főleg hogy a 2 évesem után is kell szaladgálni úgy hogy pihenés csak éjjel van, szerencsére a párom sokat segít, de 6-16-ig dolgozik, neki is kell a pihenés.

A méhszájam eddig zárt, vagyis úgy tudom, kedden megyek orvoshoz akkor kiderül.

2016. márc. 4. 13:45
 20/25 anonim ***** válasza:
Most töltöttem be a 30-at, párom 32, első babások vagyunk, de már tervezzük a másodikat. 38. héten járunk és kislány lesz, Zitának fogják hívni. Nagyon élvezem a terhességet, de már azt is várom, hogy megszülessen és megfoghassam. Jó nagy már a pocim, még nem repedt meg a bőröm, remélem nem is fog. Kicsit nehézkes már az alvás terhességi reflux miatt, de a mozgás még gond nélkül megy, úgy mozgok mintha nem is lennék terhes, valószínű a 8 év edzés miatt, nem is híztam máshova csak pocakra. :) Amúgy elvileg meddő vagyok, és nem terveztünk babát, csak jött. A párom mint ahogy én is lesokkolódtunk mikor pozitív lett a teszt, de már nagyon örülünk neki. Vicces, de csak az vett rá, hogy tesztet csináljak, hogy feta sajtot tömtem magamba, ahelyett, hogy normálisan ebédeltem volna. Az elején csak azt bírtam megenni, ami kegyetlenül sós volt! :D
2016. márc. 4. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!