Mi a véleményetek nagy mennyiség az egy napra egy kismamának amit felsorolok? Reggeli: 1 db óriás rudi; Ebéd: normál tányér rakott zöldbab; Vacsora: kis tányér húsleves csigatesztával,1 db zsemle (kis ketchuppal)
Más is eszik "rosszat", de azt nem főétkezés helyett!
Reggelire rudi??? Hát attól nem mennék a falnak,másrészt nem megfelelő táplálék,inkább kiegészítés.
Ne az legyen már a problémád,hogy elmondják a véleményüket! Úgyis azt csinálsz,amit akarsz! Ha éjjel-nappal rudit eszel,ám tégy úgy,de ne lepődj meg,ha figyelmeztetnek!
Kérdésre! Mennyiség egyáltalán nem sok de nem is hiszem el hogy te nem érzed!
Minőséggel vannak gondok,de ezt előtte leírták már.
En ennyitol éhen halnék!!! :D
Elso babam varom, vekony vagyok nagyon. Nem vagyok hizasra hajlamos, de ha az lennék is ennek allandoan. :)
Vagy 7x eszek egy nap...nyilván nem 5 tányér főtt kajat egyszerre, amennyi jol esik. :)
Egyszeruen ehes vagyok . Egyel annyit amennyi jol esik :)
Egyebkent meg en sem eszem mindig olyat ami "elő van írva"!
Sok Gyumi ...de megeszem a chipstol a csokitol a fagyit ok a sültkrumpliig mindent. Colat is iszom ,nyilván nem liter számra,de iszom ha meg kívánom.
A mennyisegen növelnék nalad az tuti egy kicsit :)
Kiszámoltam ez nemsokkal több, mint 1000 kalória. Evési problémáid vannak ha megkérdezhetem ? Ez nemhogy sok hanem kevés egy napra. Ajánlom az oldalt így nyomon követheted eleget ettél -e és a fehérje, szénhidrát, zsír arányt is láthatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!