Gravidában található magnzézium és napi 1 magnosol mennyiség nem sok?
Gravidát szedek ami magában tartalmaz magnéziumot ez mellett a doki felírt Magnosolt amiből naponta egyet kell meginnom! Olvastam, hogy ha több is a magnézium bevitel az nem gond, mert a méhlepény csak annyit szűr ki a szervezetből amennyire a magzatnak szüksége van.
Igaz ez? Nem lehet a magzatnak a nagyobb mennyisétől baja? 12+4 hkm
Miért mondta, hogy szedj Magnosolvot is? Nekem 16 hetesen mondták csak, amikor kicsit feszült a méhem, mert nőtt egy kicsit. Volt konkrét panaszod, ami miatt felírta?
Miért szedsz még terhesvitamint a 12. hét után? Rossz a vérképed? Nekem akkor kellett volna szednem heti 2 db-ot, ha mondjuk a vasam rossz lett volna, de a vérképem jó.
Nem az, hogy baja lenne a magzatnak (mert nem), de mi okod van költeni ilyen iszonyatos pénzt erre a dologra?:)
24 hkm
Elég gyakran görcsöl és keményedik be már most a hasam alja, ezért írta fel.
A másik kérdésedre pedig: Sajnos nem vagyok az a gyümölcsöt és zöldséget nagy mennyiségben fogyasztó fajta, a tejtermékeket minimalizálom mert gyenge laktozintoleranciám van, így szükségesnek tartom hogy a szervezetemben ne legyen vitamin hiány mivel ezek által sok természetesen bevihető vitamintól elesek :) A dokim semmi hátrányát nem látta annak hogy szedem a vitamint, ártani nem ártok úgy gondolom :) Köszönöm a válaszod :)
Így már értem! Akkor mindkettő indokolt.
Én meg gyümölcs-zöldség mániás vagyok. Sok a magzatvizem, de a cukrom tökéletes. Viszont a gyümölcsről kb. le kellett volna mondanom, mert se csokit, se fehér kenyeret nem eszem, így maradt az, mint szénhidrátcsökkentés...:/( a víz elvileg csökken, ha kevesebb ch-t viszel be)
Na jó, napi 3 fürt szőlő helyett napi 1 banán és 2 mandarin, amire levittem a szintet.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!