Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetseges, hogy a kismamanaci...

Lehetseges, hogy a kismamanaci miatt jottek ki ezek a foltok? Vagy mitol lehetseges meg ilyen kiutes?

Figyelt kérdés
Tegnap este a pocakomon egy tenyernyi foltban kiuteses lett. Piros, majdnem osszeero foltok vannak rajta, amik nem viszketnek, nem fajnak, csak vannak.Eddig nem nagyon hordtam kismama nacit, max fel napig,de most egesz nap rajtam volt. A foltok meg ma is latszanak, de sokkal halvanyabbak. A naci pantja amugy pamut.
2008. szept. 20. 12:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez mindenkébb allergiás foltokra jellemző tünet , de nem hiszem hogy a pamutra , mert akkor nem csak a hasadon lenne, mivel láboddal is érintkezik a pamut, szerintem ha nem mulik el hétföig mindenkébb keress fel börgyogyászt, vagy a nögyógyászodat.
2008. szept. 20. 13:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is szoktak kiütéseim lenni a hasamon,függetlenül attól,hogy mi van rajtam.Ezek terhességi kiütések.Maguktól is eltünnek,de én pl. babaolajjal bekenem fürdés után és reggelre már nem is látszik.19 hetes kismama
2008. szept. 22. 11:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valszokat!
2008. szept. 22. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!