Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek a sürü pisiles terhesse...

Akinek a sürü pisiles terhessegi tünete, nalatok vegig megvolt a terhesseg alatt? Hogyan valtozott?

Figyelt kérdés
Terhessegem elött ha ejszaka 8-9 orat aludtam, akkor felkeltem egyszer hajnalban pisilni (tudom, van aki szerint mar ez is fura). Miota terhes vagyok, mar a (vegül elmaradt) menstruacio napja elötti ejjel kezdödött, hogy 3x kell kimennem pisilni ejszaka. Holnap töltöm a 15. hetet, ez az ejszakai 3 pisiles azota is standard, mult het ota raadasul ha napközben pisilnem kell, nagyon sürgetönek erzem, es mikor kimegyek, nincs sok a holyagomban (ez a nappali tünet eddig nem volt). Ez a mult heten volt a legrosszabb, 2-3 napja ugy erzem, javult, mar több vizeletet tudok bent tartani. Ket legjobb baratnöm is terhes/nemreg szült, öket kerdeztem, de nekik nem voltak ilyen gondjaik. Aki mar szült, annak az utolso hetekben, de elöbb nem. Vizeletemet mindig nezi a doki, de nincs felfazasom vagy ilyesmi. Tapasztalatokra vagyok kivancsi, mas is "kinlodik" ezzel ugy, mint en?

2016. márc. 2. 18:02
 1/4 mandiga ***** válasza:
A vesédet nem nézetted? Lehet ott van valami gond, én ajánlanék egy kivizsgálást. Mikor terhes voltam, a legelejétől minden éjjel egyszer felkeltem pisilni, napközben is többször jártam, mivel a méh nyomja a hólyagot.
2016. márc. 2. 21:21
 2/4 Betu ***** válasza:
100%
Ez nekem is így volt éjszaka is többször mentem és nappal is úgy éreztem, hogy nagyon kell és csak pàr cseppet tudtam pisilni. Nekem szinte végig így volt, viszont mikor màr nagyobb volt a baba még jobban éreztem az ingert volt olyan hogy elmentem wc- re utána megint úgy éreztem hogy mennem kell. Semmi szervi bajom és gyulladàsom sem volt.
2016. márc. 2. 21:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Nincs semmi bajod,harmadik babával vagyok terhes,mindegyiknél így voltam én is,ráadásul végig,vizeletem rendben volt,vesém is,szerintem genetikai dolog lehet :)
2016. márc. 3. 12:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megnyugtató, hogy nem vagyok ezzel egyedül! :)
2016. márc. 4. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!