Lehetseges, hogy be kepzelek magamnak terhessegi tuneteket?
Sziasztok.Ma 13 napja hogy kesik a menstruaciom viszont a baratommal minden egyuttletkor vedekeztunk ovszerrel ami sose szakadt ki mert ellenoriztuk a vegen mindig.
Viszont nagyon felek hogy esetleg teherbe estem.Amiota ez megfordult a fejemben hanyingerem van.Neha faradtabb is vagyok meg erotlennek erzem magam.Parszor elo fordult hogy nagyon sokat kesett es ki maradt a menszeszem viszont most sokkal jobban felek.Ma fogok tesztet venni iszonyatosan parazok..szerintetek lehetseges hogy bekepzelem ezeket?
Mi lenne, ha tesztet csinálnál, és nem itt kérdezősködnél?
A helyedben már rég megcsináltam volna...
Azért 13 nap, ne haragudj..
Nem tudom sokan mit képzelnek, a fáradtságot sem veszik, hogy teszteljenek és itt várják a csodát.
Sőt az is lehet, hogy terhes vagy, és tényleg vannak tüneteid. Mire kiderül, lassan kiszaladsz az időből, és már akkor se mehetsz abortuszra, ha egyébként ez lett volna a terv.
Még hányszor kérdezed meg??
Koszonom szepen a valaszokat!
Egyebkent 16 eves vagyok elfelejtettem le irni
Én szülés után rettegtem, hogy terhes leszek, amíg pici volt a fiam. Produkáltam minden tünetet, és már kétségbe is estem, mert "biztos voltam benne" hogy terhes vagyok.
AZtán a teszt negatív lett.
Azóta sem vagyok terhes (ez évekkel ezelőtt volt).
Szóval igen, az agy sok mindent képes produkálni, ha nagyon akarsz, vagy éppen nem akarsz valamit.
13 nap késés után már egyértelmű megbízható eredményt kapsz. Tesztelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!