P*edictor early teszt mennyire megbizhato?
Figyelt kérdés
Ezt a tesztet vettuk ma a baratommal, de olvastam tobb negativ velemenyt..sajnos tobb tesztet nem tudok venni max jovoheten mert elfogyott a zsebpenzem a barátom meg elutazik a csaladjaval..anyagol nem kerhetek vagy vehetek fel mert nem akarom hog feleslegesen izguljon..mert csak azt akarjuk megtudni biztosra hogy hatott e az eseményutáni
Baratnoimtol se tudok kolcsonkerni
Tehat marad ez
Jo lesz? Vagy tuti hamis eredmenyt fog adnk?
17/L
2016. jan. 14. 19:54
1/9 anonim válasza:
jó lesz, ha jókor és jól használod.
2/9 anonim válasza:
Mikor volt az aktus, amiutan esemeny utanira volt szukseg?
Ha eltelt azota ket het, vagy tobb, akkor mar eros pozitiv lesz a teszt, ha terhes vagy.
Ha kevesebb ido telt el, akkor meg nem biztos, hogy az esetleges negativ hiheto, vagy nagyon halvany pozitiv lesz es akkor ismetelni kellene masik teszttel.
3/9 A kérdező kommentje:
Ket hete volt...es igazabol nagyon nagyon izgulok...nem szeretnek kisbabat ennyi idosen..abortusz ellenes vagyok..de igy milyen elete lenne? Remélem most ez a kis baboca egy olyan parhoz latogat akik regota varjak..
2016. jan. 14. 20:35
4/9 anonim válasza:
Túl korán teszteltem vele negatívat. Szóval nem csapott be, bármelyik teszt negatív lett volna. Ha késik már, nyugodtan használd! Szerintem bármelyik tesztről találsz negatív véleményeket.
6/9 A kérdező kommentje:
Ahh en reggelig meg fogok orulni..az biztos hogy nem alszunk majd egy percet sem a parommal..
2016. jan. 14. 20:51
7/9 anonim válasza:
Mindif fals pozitiv volt nekem. Felhaborito, hogy egy ezrest elkernek ezert a tesztert...
8/9 anonim válasza:
Nekem egyből kijött a pozitív, talán 2 napot késett akkor már. Utána még 2 tesztet csináltam, azok is egyöntetűen pozitívak lettek. Szóval nálam valósat mutatott. Szerintem ha szép erős a csík, akkor az terhesség, ha pedig halvány, látszik is, meg nem is, akkor lehet álpozitív. De biztosat nem tudok nyilatkozni, mert én most használtam először és bevált.
9/9 A kérdező kommentje:
Negativ...meg egy apró halvany masodik csik sincs rajta...úristen de boldog vagyok😍
2016. jan. 15. 06:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!